Aslı Yılmaztürk kimdir, kaç yaşında? Neden öldü?

Aslı Yılmaztürk kimdir, kaç yaşında merak ediliyor. Tatil için gittiği Ula’da ölü bulunan ünlü tasarımcı Aslı Yılmaztürk’ün hayatı gündem oldu. İşte, Aslı Yılmaztürk kimdir, kaç yaşında, neden öldü detaylar ile haberimizde.

Aslı Yılmaztürk kimdir, kaç yaşında, neden öldü araştırılıyor. Tasarımları ile ünlenen Aslı Yılmaztürk tatil için gittiği Muğla Ula’da ölü bulundu. Kendisinden bir süredir haber alınmaması üzerine merak edilen ünlü tasarımcı Aslı Yılmaztürk, kaldığı tek katlı müstakil evde ölü olarak bulunması gündem oldu.

Saat 23.00 sıralarında Ula ilçesine bağlı Akçapınar Mahallesi'nde meydana gelen ölümü araştırılmaya başlandı. Aslı Yılmaztürk kimdir, kaç yaşında, neden öldü?

Aslı Yılmaztürk kimdir, kaç yaşında? Neden öldü?

Aslı Yılmaztürk neden öldü?

Tatil için gittiği Muğla'nın Ula ilçesi Akçapınar Mahallesi'nde yaşamakta olan dünyaca ünlü tasarımcımız Aslı Yılmaztürk'e ulaşamayan yakınları, jandarmadan yardım talebinde bulundu. Çilingirin kapıyı açması ile eve giren Akyaka Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, genç kızın yatakta cesedini buldu.

Olay yerinde yapılan bütün incelemenin ardından Aslı Yılmaztürk'ün cesedi cenaze aracı ile otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü. Diğer yandan, jandarma ekiplerince yapılan ilk incelemede, Yılmaztürk'ün mutfak kısmındaki ocaktan sızan gazdan zehirlenerek yaşamını yitirdiği yetkililerce açıklandı. Olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı.

Aslı Yılmaztürk kimdir, kaç yaşında? Neden öldü?

Aslı Yılmaztürk kimdir?

Dünyaca ünlü tasarımcı Aslı Yılmaztürk Artxdesign kurucusu olması ile bilinmektedir. Aslı Yılmaztürk, kreatif direktör olarak yaptığı tasarımlar ile adını dünyaya duyurmuştur. Robert Lisesi'ni bitiren Aslı Yılmaztürk sonra üniversitede ekonomi bölümünde okudu. Yanı sıra Görsel tasarım öğrenimi görmüştür. 2008'de AXD'yi bir blog olarak başlatmıştır. Aslı Yılmaztürk, 2015'de Artsxdesign'ı bir iş modeline dönüştürmesi ile bilinmektedir.

34 yaşındaki Aslı Yılmaztürk Muğla’nın Ula ilçesinde evindeki gaz sızıntısı nedeni ile yatağında ölü olarak bulunmuştur.

Aslı Yılmaztürk kimdir, kaç yaşında? Neden öldü? ile ilgili etiketler Aslı Yılmaztürk kimdir kaç yaşında nerelidir neden oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.