Aslı Enver'den Murat Boz hamlesi!

Ünlü şarkıcı Murat Boz ve Aslı Enver'in ilişkisi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İlişkileri dolu dizgin devam eden çiftten bir anda gelen ayrılık haberi ise hayranlarını şoke etmişti. Geçtiğimiz günlerde ise Enver'den hayranlarını şaşırtan bir hamle geldi. Enver, Murat Boz adına açılan fan hesabını takibe aldı.

İlişkileri ve ayrılıklarıyla magazin gündeminden düşmeyen ünlü oyuncu Aslı Enver ve Murat Boz yeniden gündemde.

Aslı Enver ile çekilen bir karesini Instagram sayfasından kaldırdıktan bir süre sonra tekrar yayınlayan Murat Boz, "Barıştılar mı?" sorusunu akıllara getirmişti. Aylar sonra bir hamle de Aslı Enver'den geldi.

Aslı Enver'in Murat Boz'a ait bir fan hesabını takibe aldığını fark eden kullanıcılar hemen ekran görüntüsü aldı. Enver'in bu davranışı ise, "Murat Boz'u stalklıyor" yorumlarını beraberinde getirdi. Söz konusu ekran görüntüsünün sosyal medyada dolaşmaya başladığını fark eden Enver ise, Boz'a ait fan hesabını takipten çıkardı.

AYRILIK SEBEBİ

Ayrılık kararının ardından, Murat Boz ve Aslı Enver ayrılık sebeplerine dair bir açıklama yapmamıştı. Ancak, Enver'in evlenmek istemesi ancak Boz'un evlilik gibi bir planının olmamasının ikiliyi ayrılığa süreklediği iddia edilmişti.

İLİŞKİ NASIL BAŞLAMIŞTI?

Şarkıcı Murat Boz ile Aslı Enver, 2016’da birlikte olmaya başlamıştı. Çift, 2,5 yıl aralıksız bir ilişki yaşadı ve ardından yollarını ayırdı. O dönemde Murat Boz’un oyuncu Eser Yenenler’in evinde yarışma programında ünlenen Bahar Candan ile yakınlaştığı ileri sürülmüştü.

Ardından Murat Boz, Aslı Enver’e olan aşkını ispatlamak için çok çabalamış ve çift yeniden birlikte olmuştu. Hatta ikilinin evlilik yoluna girdiği söyleniyordu.

İnişli çıkışlı ilişki ile ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı. O iddia, Boz ve Enver çiftinin yollarını yeniden ayırdığı yönündeydi. Çiftin hayranları bu iddialarla ilgili üzüntülerini dile getirdi.

 

Aslı Enver'den Murat Boz hamlesi! ile ilgili etiketler Aslı Enver Murat Boz Instagram Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.