Aslı Enver rakı bardağını gizledi! İşte o görüntüler...

Ünlü oyuncu Aslı Enver sosyal medya paylaşımı ile dikkat çekti. Ata Demirer ile yediği yemekte gizlediği rakı bardağı detayı Enver'in takipçilerinin gözünden kaçmadı. Gündemde konuşulan konular arasında yer alan Enver'in rakı bardağını nasıl gizlediğini merak ediyor. Peki Aslı Enver rakı bardağını nasıl gizledi? Neden rakı bardağını gizledi? Detaylar haberimizde...

Aslı Enver rakı bardağını nasıl gizledi? Birçok projede yer alan Aslı Enver sosyal medyada gündeme oturdu. Ünlü oyuncu Aslı Enver, Ata Demirer ile yediği yemekte rakı bardağını gizlemesi, takipçilerinin gözünden kaçmadı. Vatandaşlar rakı bardağını nasıl gizlediğini araştırmaya başladı. Peki Aslı Enver rakı bardağını nasıl gizledi?  İşte Aslı Enver'in rakı bardağını gizlediği görüntü! Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Aslı Enver rakı bardağını gizledi! İşte o görüntüler...

Ekranların sevilen yüzü Aslı Enver'in, bir süre önce sosyal medya paylaşımında Ata Demirer ile yediği yemekte rakı bardağını gizlemesi, takipçilerinin gözünden kaçmadı.

Gönderileri binlerce kişiye ulaşan oyuncuların, yaptıkları paylaşımlara dikkat etmeleri sosyal medyanın gözünden kaçmadı. Güzel oyuncu Aslı Enver'in de instagramda hikaye kısmında paylaştığı fotoğrafta rakı bardaklarını gizlemesi dikkatleri üzerine çekti.

DİĞER DİZİ OYUNCULARI DA RAKI BARDAKLARINI GİZLEMİŞLERDİ

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinin oyuncularının rakı bardaklarını paylaşımlarında gizlemeleri sosyal medyada oldukça dikkat çekmişti.

RAKI BARDAKLARINI GİZLEDİ

Ünlü oyuncu Aslı Enver,geçtiğimiz günlerde instagram hesabından yaptığı paylaşımda, Ata Demirer ile yediği yemekte rakıları saklamaya çalışsa da bu durum sosyal medyanın gözünden kaçmadı.

İşte Aslı Enver'in dikkat çeken o paylaşımı;

Aslı Enver rakı bardağını gizledi! İşte o görüntüler... - Resim : 2

 
ASLI ENVER
 
Kıbrıs Türkü bir baba ile, eğitim için Türkiye'den Londra'ya giden bir annenin ikinci çocuğu olarak Londra'da dünyaya gelmiştir. 12 yaşına dek Londra'da yaşayan Aslı Enver daha sonra ailesiyle Türkiye'ye taşınmıştır.Tiyatroya ülke değişimi nedeniyle bocalama geçirdiği dönemde annesinin yönlendirmesiyle Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde başladığını belirtmiştir. Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nden ve Haliç Üniversitesi'nin Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Kariyerinin başında TRT'de yayınlanan bir sit-com'da iki dakikalık bir rol almış ardından Ayna adlı kısa filmde oynamıştır.[kaynak belirtilmeli] Kanal D'de yayınlanan Kavak Yelleri adlı gençlik dizisinde Mine Ergun karakterini canlandırmıştır. Daha önce Hayat Bilgisi adlı dizide de rol alan Enver, Suskunlar dizisinde Ahu karakterini canlandırmıştır. Ardından D Yapım'ın Kanal D 2013 sezonu için hazırladığı Kayıp Dizisinde Özlem Albayrak karakterine hayat vermiştir. Ardından Bana Artık Hicran De dizisinde başrol oynamıştır. 2015 yılında Mutlu Ol Yeter dizisinde başrol oynamıştır.2015 yılından bu yana Dolunay Soysert'le oynadığı Personel oyununda Emma'yı canlandırmaktadır. 2016'da vizyona giren Kardeşim Benim adlı filmde Zeynep karakterini oynayan Enver, Şubat 2016'da yayına başlayacak olan Kış Güneşi isimli dizide Nisan karakteriyle yer almıştır.Ayrıca O Ses Türkiye Yılbaşı Özel 2016'da Demet Sağıroğlu'nun Arnavut Kaldırımı isimli şarkısını seslendirmiştir.Şu an ise İstanbullu Gelin adlı diziyle ekranlarda gördüğümüz Enver, Özcan Deniz ile birlikte başrolü paylaşmaktadır.
 
ASLI ENVER'İN ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER;
 
2002 – Ayna (Kısa Film)
 
2002 – Uzay (Sit-com)
 
2003 – Hayat Bilgisi
 
2007 – 2011 – Kavak Yelleri
 
2012 – Suskunlar
 
2013 – Kayıp
 
2013 – Tamam Mıyız? (Sinema Filmi)
 
2014- Bana Artık Hicran De
 
2015- Mutlu Ol Yeter
 
2016-Kış Güneşi
 
2016-Kardeşim Benim
 
2017-Öteki Taraf
 
2017-İstanbullu Gelin
Aslı Enver rakı bardağını gizledi! İşte o görüntüler... ile ilgili etiketler Aslı Enver rakı bardağı gizledi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.