Aslı Enver'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Yaklaşık 6 ay aşk yaşadığı iş insanı Berkin Gökbudak ile sessiz sedasız nikah masasına oturan 38 yaşındaki oyuncu Aslı Enver'in hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Sürpriz bir kararla evlenen Aslı Enver ile Berkin Gökbudak'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu. Çiçeği burnunda evli çiftin kız çocukları olacak.

Kavak Yelleri dizisinde canlandırdığı Mine Seven karakteriyle hafızalara kazınan, Kardeşim Benim, Hayat Bilgisi, Mutlu Ol Yeter, Kış Güneşi, İstanbullu Gelin, Suskunlar gibi yapımlardaki rolleriyle de tanınan 38 yaşındaki oyuncu Aslı Enver, yaklaşık 6 aydır birlikte olduğu Berkin Gökbudak ile Kasım ayında evlenmişti. Aslı Enver'in kısa süre sonra hamile olduğu ortaya çıkmıştı.


ASLI ENVER'İN KIZI OLACAK

İlk evliliğini 2012 - 2015 yılları arasında meslektaşı Birkan Sokullu ile yapan ve ikinci kez mutluluğa 'evet' diyen Aslı Enver'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu. Oyuncunun kız bebeği olacağı öğrenildi. Güzel oyuncunun bebeğine ne isim vereceği ise şimdiden merak konusu oldu.

Geçtiğimiz günlerde hamilelik süreciyle ilgili kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Aslı Enver "Çok yeni bir dönem, çok konuşmak istemiyorum. Benim için de yeni bir dönem. Bu konuyla ilgili bana biraz zaman verirseniz daha rahat konuşabilirim o zaman. Konuşmaya çekiniyorum şu anda. İsim düşünmek için de çok erken olduğunu düşünüyorum" açıklamasında bulunmuştu.

 

Aslı Enver'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu ile ilgili etiketler Aslı Enver Berkin Gökbudak
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.