Aşkın Tarifi Dizisinde Böyle İnat Görülmedi! Fırat Ve Naz İnatlaşması Kavganın Fitilini Ateşledi! Nereye Kadar Gidecek

Aşkın Tarifi dizisi yaz sezonu başlayan diziler arasındaydı. Ama başrolde yer alan Kadir Doğulu dizinin aslında kış için düşünüldüğünü ama daha sonra erken alınmasına karar verildiğini belirtiyor. Dizide oynamaktan keyif aldığını ve sette işlerin yolunda olduğunu belirten Doğulu hakkında dizideki partneri ile yakınlaşması nedeniyle eşiyle sorun yaşadığı ve hatta diziden ayrılacağı konuşulmuştu.

Aşkın Tarifi dizisi yaz sezonu başlayan diziler arasındaydı. Ama başrolde yer alan Kadir Doğulu dizinin aslında kış için düşünüldüğünü ama daha sonra erken alınmasına karar verildiğini belirtiyor.

Dizide oynamaktan keyif aldığını ve sette işlerin yolunda olduğunu belirten Doğulu hakkında dizideki partneri ile yakınlaşması nedeniyle eşiyle sorun yaşadığı ve hatta diziden ayrılacağı konuşulmuştu. Ancak bunların doğru olmadığını belirten oyuncunun diziye devam edeceği belirtiliyor. Dizideki olayların nasıl devam edeceği de izleyicileri tarafından merak ediliyor. 

Naz ve Fırat Kavgası

Dizide Serra Arıtürk Naz, Kadir Doğulu da onunla ilişkisi olan Fırat rolünü canlandırıyor. Arıtürk daha önce hiç oyunculuk deneyimi olmayan bir isim. Ama dizideki performansı izleyiciler tarafından çok beğeniliyor. Ama dizideki inatlaşma ve Naz ve Fırat arasındaki sorunların nasıl çözüleceği de merak ediliyor.

Aşkın Tarifi Dizisinde Böyle İnat Görülmedi! Fırat Ve Naz İnatlaşması Kavganın Fitilini Ateşledi! Nereye Kadar Gidecek

Son bölümünde iyice tırmanışa çıkan tartışma devam ediyor. Dizinin iki başrol karakteri atışıp durmaya devam ediyor. Öte yandan Taylan da Fırat'la uğraşmaya ve onu kışkırtmaya devam ediyor. Bugüne kadar sakin kalmaya çalışan Fırat buna da duyarsız kalamıyor.

Aşkın Tarifi Devam Edecek mi?

Aşkın Tarifi dizisi kendisi hakkında çıkan final haberlerine rağmen devam edecek gibi görünüyor ve yeni bölümü de Pazartesi akşamı Kanal D'de yayınlanacak. Kadir Doğulu'nun diziden ayrılması gibi bir durum da şimdilik söz konusu değil gibi görünüyor.

Neslihan Atagül'ün Arıtürk ve Doğulu'nun yakınlaşmasından rahatsız olması ise belirsiz kalmış bir konu. Başarılı ve deneyimli oyuncu kadrosuyla ayakta kalan dizi ilk bölümlerden sonra beklenmeyen bir reyting kaybı yaşamıştı. Bundan sonra nasıl devam edeceği çok merak ediliyor. Başrol oyuncularının ve tüm diğer kadronun performansı da çok beğeniliyor. 

Aşkın Tarifi Dizisinde Böyle İnat Görülmedi! Fırat Ve Naz İnatlaşması Kavganın Fitilini Ateşledi! Nereye Kadar Gidecek ile ilgili etiketler Aşkın tarifi
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.