Aşk Sanatı filminin konusu ne? Ne zaman yayınlanacak? Aşk Sanatı oyuncu kadrosu!

Netlfix özel içeriği olan yeni yerli Aşk Sanatı filmi merak konusu oldu. Bu çerçevede meraklı kullanıcılar 'Aşk Sanatı filminin konusu ne?' veya 'Aşk Sanatı oyuncu kadrosunda kimler var?' gibi sorular araştırılıyor. Peki Aşk Sanatı filminin konusu ne? Ne zaman yayınlanacak? İşte Aşk Sanatı oyuncu kadrosu ve film hakkında paylaşılan ilk bilgiler...

"Aşk Sanatı" filmi, başrollerini Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç'in paylaştığı romantik bir yapım olarak Netflix'te yayınlanacak. Filmi şimdiden merak eden kullanıcılar 'Aşk Sanatı filminin konusu ne?' veya 'Aşk Sanatı oyuncu kadrosunda kimler var?' gibi soruları araştırıyor. Peki Aşk Sanatı filminin konusu ne? Ne zaman yayınlanacak? İşte Aşk Sanatı oyuncu kadrosu ve film hakkında paylaşılan ilk bilgiler... 

AŞK SANATI FİLMİNİN KONUSU

Film, Güney ve Alin adında iki karakterin hikayesini merkezine almaktadır.Güney karakterine Birkan Sokullu hayat verirken, Alin karakterini ise Esra Bilgiç canlandırmaktadır. Bu iki başarılı oyuncu, "Aşk Sanatı" filmi ile ilk kez birlikte çalışmaktadır.

Aşk Sanatı filminin konusu ne? Ne zaman yayınlanacak? Aşk Sanatı oyuncu kadrosu!

Filmin yönetmen koltuğunda Recai Karagöz bulunmaktadır. Senaryo ise Pelin Karamehmetoğlu tarafından kaleme alınmıştır. "Aşk Sanatı" filminin yapımcılığını Lanistar Medya üstlenirken, dağıtımını ise Netflix yapmaktadır.

AŞK SANATI OYUNCU KADROSU

Oyuncu kadrosunda Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç'in yanı sıra Fırat Tanış, Ushan Çakır, Hakan Ummak, Osman Alkaş ve Nil Keser gibi başarılı isimler de yer almaktadır. Bu yetenekli kadro, filmin güçlü performanslara sahip olacağının sinyallerini vermektedir.

AŞK SANATI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Ne yazık ki, "Aşk Sanatı" filminin vizyon tarihi henüz açıklanmamıştır. Film çekimlerine yeni başlanmış olsa da, yayınlanma tarihiyle ilgili net bir bilgi bulunmamaktadır. 

Aşk Sanatı filminin konusu ne? Ne zaman yayınlanacak? Aşk Sanatı oyuncu kadrosu! ile ilgili etiketler film Netflix
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.