Aşk Masalı filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

15 Ağustos Star TV yayın akışında yer alan Aşk Masalı adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Aşk Masalı hangi kanalda? Aşk Masalı oyuncuları kimlerdir?

15 Ağustos Star TV yayın akışında yer alan Aşk Masalı adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Aşk Masalı 2018 yılında vizyona girmiştir..

AŞK MASALI FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Masal, patronun çapkın,yakışıklı oğlu Akın'a yıllardır platonik bir aşkla bağlı hayalperest bir kızdır... Akın Masal'ın farkında bile değildir, üstelik şirketin en havalı kadını Cansın ile çıkmaya başlamıştır ve Masal bu kadından nefret etmektedir...

Masal, bu duruma daha fazla dayanamayarak bir şeyler yapmaya karar verir... Tesadüfen tanıştığı bir kadın sayesinde REM-KAD (Remziye'nin Kadınları) adlı bir derneğe üye olmaya karar verir... Bu dernek aşk acısı çeken kadınlara yardım etmek için Remziye Hanım tarafından kurulmuş, farklı yaşlarda ve karakterlerdeki çılgın kadınların yürüttüğü bir dernektir... Masal, bu dernek sayesinde hayatını tamamen değiştirmek zorunda kalır, çünkü derneğin belirlediği kurallara ve programlara uymak zorundadır... Bu süreçte Masal'a partner olarak Kerem verilir... Kerem, Masal'ın tüm sakarlıklarına rağmen büyük bir sabırla onun her anında yanında olur ve programı başarı ile bitirmesini sağlar. Masal, sürecin sonunda Akın'ın dikkatini çekmeyi başarır ve güçlü rakibi Cansın'ı alt eder... Ama bilmediği bir şey vardır; Akın hayalindeki gibi bir adam mıdır? Kalbindeki aşkın sahibi gerçekten de Akın'mıdır?

Masal, bu soruların cevaplarını ararken biz de onunla beraber son derece keyifli ve sıra dışı bir yolculuğa çıkmış olacağız.

AŞK MASALI FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Eray Koçak

Oyuncular: Algi Eke, Emre Kizilirmak, Recep Güneysu |

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 3 February 2018

Aşk Masalı filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Star TV Aşk Masalı film konusu nedir oyuncular kimler
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.