Aşk Mantık İntikam Dizisi Oyuncularından Övgü Toplayan Hareket! Başarılı Dizinin Oyuncuları Yaptığı Davranış ile Alkışları Hak Etti!

Aşk Mantık İntikam, Yaz sezonun iddialı yeni dizilerinden biridir. Senaryo ve oyunculuk bakımından oldukça ilgi çeken dizi ilk bölümleri ile iyi reytingler almayı başardı. Dizinin oyuncuları tarafından yapılan bir hareket sosyal medyada büyük övgü topladı.

Aşk Mantık İntikam, Yaz sezonun iddialı yeni dizilerinden biridir. Senaryo ve oyunculuk bakımından oldukça ilgi çeken dizi ilk bölümleri ile iyi reytingler almayı başardı.  Dizinin oyuncuları tarafından yapılan bir hareket sosyal medyada büyük övgü topladı.

 Aşk Mantık İntikam Dizisi Oyuncularından Övgü Toplayan Hareket! Başarılı Dizinin Oyuncuları Yaptığı Davranış ile Alkışları Hak Etti!

Başrollerinde Burak Yörük, Melisa Döngel, Burcu Özberk ve İlhan Şen gibi isimlerin yer aldığı Aşk Mantık İntikam yaz sezonuna bomba gibi giriş yaptı. Her bölümü ile daha fazla izleyiciye hitap eden dizi eğlence ve aşk unsurlarını içinde barındırıyor. Dizinin oyuncuları tarafından yapılan bir hareket ise sosyal medyanın gündemine oturdu ve övgüleri aldı.

 

Hayvanseverlikleri ile Sosyal Medya Gündemindeler

 

Hayvanlara karşı yapılan kötülük ve işkenceler her geçen gün artarak ilerliyor. Günümüzde bu canilikler korkutucu derecede artmış durumda. Geçtiğimiz günlerde bir köpeğe işkence edilmiş ve ön bacakları kesilmişti. Aşk Mantık İntikam dizisi oyuncuları Burak Yörük ve Melisa Döngel tarafından bu köpeğin tedavisi istenildi. Ayrıca köpeği tekerlekli sandalye alındı. Oyuncuların böyle insanlık örneği bir davranışta bulunması ise sosyal medya gündemine oturdu. Sosyal medyada iki ismin adına birçok övgü dolu yorum yapıldı. 

 Aşk Mantık İntikam Dizisi Oyuncularından Övgü Toplayan Hareket! Başarılı Dizinin Oyuncuları Yaptığı Davranış ile Alkışları Hak Etti! - Resim : 2

Burak Yörük Hayvan Düşmanlarına İsyan Etti

 

Ünlü ve başarılı oyuncu Burak Yörük, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile hayvan düşmanlarına isyan etti. Oyuncu “Umarım bir gün senin yerine bunu yapan kişiler sandalyeye oturur” şeklinde bir paylaşım yaparak öfkesini dile getirdi.

Her gün yaşanan kan dondurucu olaylar insanların canını sıkıyor.  Bu durumlara dur diyebilmek için ünlü oyuncu sosyal medyadan paylaşım yaptı. Paylaşımıyla hem Melisa Döngel hem de Burak Yörük hayranlarından övgü aldı. 

 

Aşk Mantık İntikam Dizisi Oyuncularından Övgü Toplayan Hareket! Başarılı Dizinin Oyuncuları Yaptığı Davranış ile Alkışları Hak Etti! ile ilgili etiketler Aşk Mantık İntikam
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.