Aşk Ağlatır 13. bölüm fragmanı izle! Ada intikamı!

Aşk Ağlatır 13. bölüm fragmanı izle! Show TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Aşk Ağlatır, bu akşam 13. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Son bölümde; Yusuf, Nalan'ın oyunlarının ardından evliliğe doğru sürükleniyor. Ada, sevdiği adamı doğacak çocuk yüzünden yolundan döndüremiyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Aşk Ağlatır 13. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Aşk Ağlatır 13. bölüm fragmanı izle! Son bölümde; Yusuf, Nalan'ın oyunlarının ardından evliliğe doğru sürükleniyor. Ada, sevdiği adamı doğacak çocuk yüzünden yolundan döndüremiyor. Show TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Aşk Ağlatır, bu akşam 13. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Aşk Ağlatır 13. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

AŞK AĞLATIR’IN SON BÖLÜMÜNDE NE OLDU?

Yusuf, Ada’ya ondan vazgeçmeyeceğini söyler. Ada, doğmamış bebeği için bunu yapamayacaklarını belirterek onu reddeder. Yusuf’un yaptığına öfkelenen Nalân, dedesini ona karşı kışkırtır ve evi terk edip gitmesine neden olur. Dedesinin gitmesiyle deliye dönen Yusuf, her yerde onu aramaya başlar.

Evsiz Cevdet ise herkesin hayatına küçük dokunuşlarda bulunmaya başlar. Çiçek taburcu olur. Fırat’la birlikte, Nalân’ın yalanlarını ortaya çıkarmak için çalışmaya başlarlar. Ada’nın gözüne girip gönlünü kazanmaya karar veren İsmail ise Sumru’nun lokantasında işe başlar. Bu arada Yusuf’un dedesini bulan Ada, farkında olmadan ikisi için de sona giden yolun ilk adımını atar.

MF Yapım imzalı Aşk Ağlatır’ın başrollerini Deniz Can Aktaş, Hafsanur Sancaktutan ve Yağız Can Konyalı paylaşıyor. Aşk Ağlatır’ın yeni bölümü Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

AŞK AĞLATIR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimize eklenecektir.

Aşk Ağlatır 13. bölüm fragmanı izle! Ada intikamı! ile ilgili etiketler Show TV Aşk Ağlatır fragman yeni bolüm
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.