Aşırı sıcaklar yeni 'normalimiz' olacak! Gelecek parlak değil...

Artık hayatımızın bir parçası haline gelmeye başlayan ve insanların ölümüne bile neden olan aşırı sıcaklar, 2100 yılında Dünya'nın normal iklimi haline gelecek.

Küresel ısınma artık etkisini hayatımızda daha fazla göstermeye başladı ve aşırı sıcaklar ile ilgili yeni araştırmalar yapılmaya devam ediyor. Bu araştırmalar bize geleceğimizin çok da parlak olmadığı gerçeğini her seferinde gösteriyor. Son olarak ise aşırı sıcakların nasıl yaşamımızın merkezinde olacağını gösteren bir araştırma yayınlandı.

Yapılan yeni araştırmaya göre, en olası senaryoda, insanlık olarak iklim hedeflerimizi ıskalayacağız ve bu nedenle de tropik bölgelerde yılın en azından yarısında sıcaklıkların insanlar için aşırı yüksek olacağı günler yaşanacak. Yani 'aşırı sıcaklar' artık insanların 'yeni normali' olacak.

Aşırı sıcaklar yeni 'normalimiz' olacak! Gelecek parlak değil... ile ilgili etiketler aşırı sıcaklar
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.