Artık Susma Muratın annesi kim? Yeşilçam sanatçısı mı?

Seda Sayan ve partneri Uğur Arslan'ın Artık Susma adlı programlarında ortaya inanılmaz bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre henüz 1 günlükken evlatlık verilen Edremitli Murat Şar’ın annesi Yeşilçam’ın dev isimlerinden biri. Bu kişilerin arasında Nebahat Çehre, Filiz Akın, Hülya Koçyiğit ve Hale Soygazi'nin ismi geçiyor. Seda Sayan'la Uğur Aslan'ın birlikte sunduğu programda bir dayanak olmamasına karşın günlerce bu mevzu tartışıldı. Karşıt taraf büyük itham altında bırakıldı. Peki gerçekten Hale Soygazi çocuğunu evlatlık verdi mi? Seda Sayan'la Uğur Aslan'ın dile getirdiği bu iddiaların doğruluk payı varmı? Hale Soygazi kimdir, kaç yaşındadır, kaç çocuğu var?

Artık Susma Muratın annesi kim? Yeşilçam sanatçısı mı? ile ilgili etiketler Seda Sayan Hale Soygazi artık susma Uğur Aslan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.