Arka Sokaklar'da Yer Yerinden Oynuyor! Selin ile Mesut İstim Üstünde! Erler Film'den Son Karar

Yeni sezon öncesinde Arka Sokaklar’da kartlar yeniden dağıtılıyor. Komiser Hüsnü karakterini canlandıran Özgür Ozan’ın diziden ayrılacağı iddia edilirken bu sefer de diğer başrol oyuncuları Selin ile Mesut konusunda yeni dedikodular ayyuka çıktı.

Ekranların en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar’da oyuncu kadrosu dağılmaya başlıyor iddiları büyük ses getirmiş ve bu durumu takipçiler oldukça üzülmüştü. Hayranlar yeni sezonu büyük bir merakla beklerken diziden ayrılacak oyunculara her gün yenileri eklenirken bir türlü birbirlerine kavuşamayan Mesut ile Selin’in son durumları merak edilmişti.

Her sezon finali sonrasında kadrodaki başrol oyuncularının ayrılacağı iddiaları yeni sezon öncesinde yeniden tekrarlanan Arka Sokaklar dizisinde yaşanan yeni gelişmeler magazin gündeminde sık sık yer almaya başladı.

Arka Sokaklar'da Yer Yerinden Oynuyor! Selin ile Mesut İstim Üstünde! Erler Film'den Son Karar

Öncelikle Komiser Hüsnü karakterini canlandıran Özgür Ozan’ın Arka Sokaklar dizisinden ayrılacağı iddiaları kısa sürede oyuncu tarafından yalanlandı. Sonrasında da Rıza Baba karakterine hayat veren Zafer Ergin’in ayrılacağı iddiaları ortalığı karıştırdı ancak bu da doğru çıkmadı.

Selin karakteri ile bilinen Oya Akar ve Mesut karakterine can veren Şevket Çoruh konusunda da Erler Film’in anlaşma yoluna gitmek üzere olduğu kaydedildi. Şu ana kadar yeni sezon öncesinde Arka Sokaklar’dan ayrılan oyuncular Tekin karakterine hayat veren Onur Bay ile Zeliha olarak tanınan Yüsra Geyik oldu.

Arka Sokaklar'da Yer Yerinden Oynuyor! Selin ile Mesut İstim Üstünde! Erler Film'den Son Karar - Resim : 2

İlerleyen günlerde Erler Film’in diğer başrol oyuncuları ile de bir sözleşme yapması planlanıyor.

Arka Sokaklar'da Yer Yerinden Oynuyor! Selin ile Mesut İstim Üstünde! Erler Film'den Son Karar ile ilgili etiketler Arka Sokaklar Şevket Çoruh selin mesut Oya Akar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.