Arka Sokaklar komiser Ali neden yok? Alp Korkmaz diziden neden ayrıldı?

Arka Sokaklar dizisinde Ali Akdoğan karakterine hayat veren Alp Korkmaz’ın ayrılığı sonrasında izleyenlerde son durum hakkında bilgi sahibi olmak istedi. Arka Sokaklar dizisinde yaklaşık 10 sezondur Ali komiser karakterini canlandıran Alp Korkmaz neden ayrıldı?

Kanal D ekranlarında vazgeçimezler arasında yer alan dizilerden birisi olan Arka Sokaklar da üst üste gelen ayrılıklar biraz can sıktı. Dizi ekibinde komiser karakterlerinden Ali Akdoğan’I canlandıran Alp Korkmaz ayrıldığı kesinleşti.

Yeni sezonda komiser Ali’yi ekranlarda göremeyenler şaşkınlıklarını gizlemeyezken daha öncesinde de Arka Sokaklar’dan pek çok oyuncu gerek senaryo gerekse kendi isteği ile ayrılmış ancak daha sonrasında yeniden diziye geri dönmüştü.

Arka Sokaklar Ali Neden Yok?

Arka Sokaklar’da Ali komiser rolünü canlandıran Alp Korkmaz’ın Er Yapım ile sözleşme yenilemediği ortaya çıktı. Er Yapım’ın Korkmaz’a sunmuş olduğu düşük ücreti oyuncu kabul etmeyince ayrılık gerçekleşti.

Arka Sokaklar komiser Ali neden yok? Alp Korkmaz diziden neden ayrıldı?

Ekranların uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar’da ayrılıkların sürekli yaşanması artık bir gelenek haline geldi. Daha öncesinde de Metin karakterini canlandıran Furkan Göksel diziden ayrılmış ancak daha sonrasında Arka Sokaklar’a yeniden geri dönüş yapmıştı.

Eğer ki Alp Korkmaz’ında başka dizilerde şans bulamaması halinde yeniden Arka Sokaklar ekibine katılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Arka Sokaklar dizisinde geri dönme ihtimali olan oyuncunun senaryo ksımının ucunun açık bırakılması dikkatlerden kaçmazken izleyiciler senaryonun bu kadar çok değişmesinin diziyi çok etkilediğini söylüyor.

Alp Korkmaz Kimdir?

2 Mart 1981 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen Alp Korkmaz, ABD’de de aldığı üniversite eğitimi sonrasında oyunculuğa başladı. 2006 yılında Türkiye’ye geri dönen Korkmaz, Erler Film’in sahibi Türker İnanoğlu ile tanıştıktan sonra hayatı değişti.

Arka Sokaklar komiser Ali neden yok? Alp Korkmaz diziden neden ayrıldı? - Resim : 2

2010 senesinde vatani görevini yapmak için Arka Sokaklar dizisinden ayrılan Korkmaz daha sonrasında setlere yeniden geri dönüş yaptı.

Arka Sokaklar komiser Ali neden yok? Alp Korkmaz diziden neden ayrıldı? ile ilgili etiketler Arka Sokaklar alp korkmaz komiser ali
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.