Arka Sokaklar 583. bölüm izle

Arka Sokaklar 583. bölüm full izlenmek için yayında. Cuma akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinin son bölümü tek parça halinde kesintisiz olarak YouTube platformundan izlenebiliyor. Peki, Arka Sokaklar 583. son bölümünde neler yaşandı?

Arka Sokaklar 583. bölüm ile 26 Mart Cuma akşamında Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Başrollerinde Zafer Ergin ile Şevket Çoruh’un oynadığı Arka Sokaklar dizisinin son bölümünde; Giray, Selin’i boğduğunu gösteren videoyu yolladığı esnada yerde hareketsiz yatarken bir anda görüntü gider ve ekip çılgına döner.

Arka Sokaklar dizisinin 584. yeni bölümü gelecek hafta 2 Nisan Cuma akşamında Kanal D ekranlarında olacak.

ARKA SOKAKLAR 583. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sinem, bir şekilde videonun atıldığı yeri tespit etmiştir. Ekibin tek amacı hiç olmazsa Selin’in cesedini alabilmektir. Ambulansla beraber yoldadırlar. Mekana vardıklarında ne Giray, ne de Selin vardır. Sadece Selin’in eşyaları vardır. Rıza, Mesut, Engin ve önderliğinde bahçede aramalar sürmektedir.

Arka Sokaklar 583. bölüm izle

Giray’ın, Selin’i kaçırdığı minibüse ulaşılır. Minibüs yanmış haldedir ve içerinde tanınmayan sarı saçlı bir kadın cesedi bulunur. Ceset otopsiye gönderilir. Mesut adeta yürüyen cesettir. Ayakta durmasındaki tek güç Selin’in, katili Giray’ı bulmaktır. Giray’ın saklandığı mekan bulunur ve ekibimiz baskına gider. Giray mekanda yoktur. Halis kaçmak isterken Mesut tarafından yakalanır. Nevbahar’ı da tutuklayıp emniyete getirirler. İkisi de savcılığa sevk edilir.

ARKA SOKAKLAR 583. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Arka Sokaklar 583. bölüm izle ile ilgili etiketler Arka Sokaklar Arka Sokaklar 583. bölüm ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.