Arka Sokaklar 475.bölüm fragmanı izle

Televizyonun iddialı dizilerinden Arka Sokaklar senelerdir izleyici tarafından hayranlıkla izleniyor.. Kanal D ekranların bu akşam dizinin yeni bölümünde Ekip ve Rıza Baba rehin tutulanları kurtarmak için deponu etrafını sararlar. Sezonlardır başarısı ile konuşulan dizi her bölümü ile heyecanlı anlar yaşatıyor. Gerilim dolu sahneleri ile izleyiciye heyecanlı anlar yaşatan dizinde haftaya neler olacağı ise merak ediliyor. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte Arka Sokaklar 475.bölüm fragmanı izle! Detaylar haberimizde...

Hikayesi ve oyuncu kadrosu ile yıllardır yayınlanan Arka Sokaklar büyük beğeni ile izleniyor. Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh,Özgür Ozan gibi pek çok simin aldığı dizi her hafta soluksuz izleniyor. Reyting yarışında da birçok yapımı geride bırakarak zirvenin sahipleri arasında yer alıyor. Her bölümü sonrasında haftaya neler olacağını vatandaşlar büyük merakla araştırıyorlar.Peki yeni bölümde neler olacak? İşte Arka Sokaklar 475.bölüm fragmanı izle! Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

cats_11

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Rıza Baba ve ekip, rehin tutulanları kurtarmak için deponun etrafını sarar. Volkan ve bir sivil polis daha motorlarına binip, gizlice motorcu gibi takip etmeye başlarlar.
İzzet mobilyacıdır. Tanınan, bilinen bir mağazası vardır. Kendilerini baş komiser ve komiser diye tanıtan Yalçın ve Naci tarafından aranır. İzzet’e çalışanlarının örgüt kapsamında arandığını söylerler. İzzet’i de örgüt üyesi olmakla suçlayarak yüklü miktarda para isterler. İzzet’in akrabası Avukat Önder, Savcı Arzu’dan yardım ister.
Ekibimize, örgüt üyelerine yardım ve yataklık şüphesiyle farklı bir ihbar gelir. Ekip ihbarın geldiği seraya baskın düzenler. Seracı yaralı şekilde bulunur.

473.BÖLÜM ÖZETİ

Lojistik firma sahibi Numan, yanında adamı Cemil ve korumasıyla silahlı saldırıya uğrar. Ekibimizin yaptığı inceleme sonucunda, saldırıyı Yıldırım isimli eski çalışanlarının yaptığı ortaya çıkar. Numan, polisin olayın peşine düşmesini istemeden konuyu kendi aralarında çözmeye çalışır; ancak, ekibimiz saldırı sebebini çözünceye kadar uğraşacaktır. Olayın arkasından herkesi hayrete düşürecek bir isim bulunmaktadır. Rıza Baba ve ekibi o ismi yakalamadan işin peşini bırakmamaya kararlıdır.
Tunç’un arkadaşı Erhan, otobanda kazaya uğrar. Mesut da hastaneye gider. Erhan’ın kanında uyuşturucu maddeye rastlanır. Olayın aslı araştırılınca, Erhan’ın uyuşturucu kullanmasına sebep olan kişiler tehlikelidirler ve bu durumdan Tunç’un başına bir şey gelmesinden korkulur.

ARKA SOKAKLAR 472.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Eda, cinayet şube polisleri tarafından gözaltına alınır. Aylin ve Selin, sorguya alınmayacak olan iki kişi olarak Koray cinayetini araştırmaya karar verir. Cinayetin işlendiği yerde kameralar araştırılır; ancak, hiçbirine ulaşılamaz. Sadece oradan geçmekte olan bir otobüs tespit edilir. Şoförü takip ederler. Şoför biriyle buluşur. Buluştuğu kişinin yüzünü görmezler; ancak, cinayetin bir numaralı zanlısı kaçarken yaralanır.Motosiklet kullanan kapkaççılar, sürekli yeni bir olaya karışır. Önüne gelenlere acımadan saldırırlar ve paralarını gasp ederler. Olay yeri incelemelerinde Zeliha da gazeteci kimliğiyle bulunmaktadır. Hüsnü, adamların çok tehlikeli olduğu konusunda Zeliha’yı uyarır ve bu olayın peşini bırakmasını söyler. Zeliha babasının uyarılarına rağmen ikna olmaz ve olayın peşine düşer. Zanlı Rıdvan ve Zeliha’yı fark eder.

551567330f2ab810d06c18f9

471.BÖLÜM ÖZETİ

Ramiz, Bahar’ın polis olduğunu anlayınca iyice sinirlenmiştir. Bahar’ı bağlayıp tıra bindirirler. Ramiz, Rıza’yı arayıp fidye ister. Rıza, Mali Şube’den parayı temin eder ve takas noktasına tedbirli şekilde giderler. Yusuf’ta destek olmak ister; ancak Arif, Yusuf’un bu işe karışmasını istemez. Arif Müdür önderliğinde ekibimiz Bahar’ı sağ salim bulmanın peşine düşer.
Eda, Koray isimli bir gençle tanışmıştır ve buluşmaya gider. Bu genç Eda’ya şiddet uygular. Ekibimiz saldırı anonsunu alır. Karşılarında darp edilen kişinin Eda olduğunu görünce herkes çok sinirlenir. Koray’ı bir an önce bulmak için herkes seferber olur. Koray’ın arkasında beklenmedik isimler çıkar.

HİKAYE

Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için daha güzel, daha ‘yaşanır’ bir yer yapmak uğruna her türlü kötülüğe ve sıkıntıya meydan okuyan yürekli polislerimiz…İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan ‘sivil’ bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve ‘babalığıyla’ yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Rıza Baba olur. Rıza Baba; ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatacaktır.

Arka Sokaklar 475.bölüm fragmanı izle ile ilgili etiketler Arka Sokaklar 475bölüm fragmanı izle yeni bolüm
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.