Arka Sokaklar 17. sezon ne zaman başlıyor? 2022 Arka Sokaklar dizisi oyuncu kadrosu

Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Arka Sokaklar yeni sezonuyla hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yenilenen kadrosuyla ses getirmesi beklenen Arka Sokaklar 17. sezonu ne zaman başlıyor?

Kanal D ekranlarında yıllara meydana okuyan Arka Sokaklar dizisi 17. sezonuyla geri dönüyor. Erler Film’in üstlendiği, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olan Arka Sokaklar. yenilenen oyuncu kadrosuyla yine adından söz ettirecek.

Arka Sokaklar 17. Sezon Ne Zaman?

Kadrosuna kattığı yeni oyuncular ile ekrana geri dönmeye hazırlanan Arka Sokaklar dizisi 17. sezonu ve 632. bölümü ile 14 Ekim Cuma akşamında Kanal D ekranlarında hayranlarının karşısına çıkacak. Başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu’nun paylaştığı; Cansın Çekili, Batuhan Ekşi, Sebahat Kumaş, Cem Uçan ve Nuray Hüseynova’yı da kadrosuna katan Arka Sokaklar ekibinde heyecan oldukça fazla.

Arka Sokaklar Son Bölümde Neler Yaşandı?

Ablası Songül ile yaşadığı duygusal kavuşma sırasında apar topar evden kovulan Cemal dışarıya çıktığında Ezgi’yi bulamaz. Songül’ün eşi Güngör’ün, Ezgi için bir planı vardır.

Arka Sokaklar 17. sezon ne zaman başlıyor? 2022 Arka Sokaklar dizisi oyuncu kadrosu

Engin’in kızı Gönül, ölen annesinden kalan mirasa konmak isteyen Sezai isimli bir tefecinin elindedir. Genç kızın Antalya uçağına binmediğini öğrenen Engin, kızın sevgilisi Deniz’in peşine düşer. Bu sırada Gönül canı pahasına da olsa kaçmaya çalışacaktır.

Ekibimiz Baki isimli bir torbacının izini sürer. Torbacının adresine ulaşan ekibimiz eve gittiğinde adamın ailesinin de bağımlı olduğunu görür. Ekibimiz bu ortamdan Baki’nin küçük oğlunu kurtarır. Oğlunu elinden alanların peşine düşen Baki, ekibimizden birinden intikam alacaktır.

Pınar’a ve Caner’e bir türlü ulaşamayan Ayla telaşlanmaya başlar. Durumdan şüphelenen ekibimiz genç çifti kontrol etmek için Caner’in evine doğru yola çıkar. Villaya vardıklarında karşılaştıkları sahne tansiyonların yükselmesine neden olacaktır.

Arka Sokaklar 17. sezon ne zaman başlıyor? 2022 Arka Sokaklar dizisi oyuncu kadrosu ile ilgili etiketler Arka Sokaklar
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.