Arjantin Suudi Arabistan Geniş Özet izle 1-2

Arjantin Suudi Arabistan maçın özetini izlemek isteyen taraftarlar arayışta. 2022 Dünya Kupası C Grubu ilk maçında Arjantin ile Suudi Arabistan karşı karşıya geldi. İşte, Arjantin Suudi Arabistan geniş maç özeti ve golleri…

Arjantin Suudi Arabistan maçı özeti ve golleri taraftarlar tarafından aranıyor. 2022 Dünya Kupası C Grubu ilk maçında Arjantin ile Suudi Arabistan milli takımlarını kozlarını paylaştı.

Lusail Stadium’da 22 Kasım 2022 Salı gününde saat 13.00’da başlayan karşılaşmada Suudi Arabistan, Arjantin karşısında 2-1 önde.

GOOOOOL | 10. dakikada Messi Arjantin'i penaltı golü ile 1-0 öne geçirdi.

28. dakika | Lautaro Martinez harika bir aşırtma vuruşla skoru 2-0'a getirdi. Bir kez daha ofsayt bayrağı kaldırıldı. VAR incelemesi sonrası gol iptal edildi.

Arjantin Suudi Arabistan Geniş Özet izle 1-2 - Resim : 2

Maçın ilk yarısı Arjantin'in 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. İlk yarıda Arjantin yedi kez ofsaytta kaldı.

GOOOOOL | 48. dakikada Messi'nin orta alanda kaybettiği top sonrası Suudi Arabistan Alshehri'nin golü ile durumu 1-1 yaptı.

GOOOOOL | 53. dakikada Suudi Arabistan'ın 10 numarası Aldawsari ceza sahasında muhteşem hareketlerle girdi. Topu ağlara gönderdi ve durumu 2-1 yaptı.

Arjantin Suudi Arabistan Geniş Özet izle 1-2 - Resim : 3

Arjantin Suudi Arabistan İlk 11'ler

ARJANTİN: Emiliano Martínez, Molina, Romero, Otamendi, Tagliafico, De Paul, Paredes, Gomez, Messi, Di Maria, Lautaro Martínez.

SUUDİ ARAİSTAN: Al-Owais, Abdulhamid, Al-Tambakti, Al-Bulayhi, Al-Shahrani, Al-Faraj, Kanno, Al-Malki, Al-Brikan, Al-Shehri, Al-Dawsari.

Arjantin Suudi Arabistan Geniş Özet izle 1-2 ile ilgili etiketler Arjantin Suudi Arabistan 2022 Dünya Kupası

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.