Messi'ye Dünya Kupası'nda soğuk duş

Messi'ye Dünya Kupası'nda soğuk duş! Arjantin Dünya Kupası'nın ilk maçında şoku yaşadı... 2022 Katar Dünya Kupası C Grubu ilk maçında Lionel Scalano'nin ekibi Arjantin ile Herve Renard'ın yönetimindeki Suudi Arabistan karşı karşıya geldi. Lusail Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Suudi Arabistan 2-1 kazandı.

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda heyecan tüm hızıyla sürüyor. 2022 Katar Dünya Kupası C Grubu ilk maçında Arjantin, Suudi Arabistan'a 2-1 mağlup oldu.

Messi'ye Dünya Kupası'nda soğuk duş

Suudi Arabistan, 1-0 geriye düştüğü maçta rakibini 48. dakikada Al Shehri ve 53. dakikada Al Dawsari'nin golleriyle 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Arjantin'in 10. dakikada penaltıdan Lionel Messi ile bulduğu gol mağlubiyete engel olamadı.

Messi'ye Dünya Kupası'nda soğuk duş - Resim : 2

Öte yandan Arjantin'in 22. dakikada Lionel Messi ve 26 ile 35. dakikalarda Lautaro Martinez ile bulduğu goller ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı.

Messi'ye Dünya Kupası'nda soğuk duş - Resim : 3

Bu sonuçla beraber Suudi Arabistan kupaya 3 puanla başlarken, turnuvanın favorileri arasında gösterilen Arjantin ilk maçından puansız ayrılmış oldu. Grubun bir sonraki maçında Arjantin, Meksika ile karşılaşırken Suudi Arabistan, Polonya ile kozlarını paylaşacak.

Messi'ye Dünya Kupası'nda soğuk duş - Resim : 4

Messi'ye Dünya Kupası'nda soğuk duş - Resim : 5

Messi'ye Dünya Kupası'nda soğuk duş ile ilgili etiketler Lionel Messi Arjantin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.