Arif Susam kimdir? Kaç yaşında? Nerelidir?

Arif Susam kimdir, kaç yaşında merak ediliyor. Ünlü şarkıcı Arif Susam uzun zaman sonra sevilen şarkıları ile Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. Sizler için Arif Susam kimdir, kaç yaşında, nerelidir derledik.

Arif Susam kimdir, kaç yaşında vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Birbirinden güzel şarkıları ile sabah programına katılan ve seyircilere keyifli dakikalar geçirten Arif Susam’ın hayatını sizler için derledik.

Arif Susam Kimdir?

Arif Susam 1956 yılında Elazığ’da doğmuştur. Türk taverna müziği şarkıları ile ünlenmiştir. Bir zamanlar orkestra şefliği de yapdı. 8 yıl klasik batı müziği eğitimi alan şarkıcı, bir ekol yarattığını düşünenler de vardır. Albümlerinin neredeyse tamamı canlı kayıt olup ve canlı performans atmosferini yansıtması ile daha da dikkat çekmiştir.

Arif Susam, şarkılarının arasında konuşması şarkılarına daha fazla anlam katması ile  daha da dikkat çekmektedir. Restoran’da uzun yıllar boyunca sahne almıştır.

Arif Susam kimdir? Kaç yaşında? Nerelidir?

Eğitimini İstanbul Konservatuvarı Klasik Batı müziği üzerine yapmıştır. Askerliğinde de müzikten uzak kalmayan Arif Susam, Yeniköy Orduevi'nde orkestra şefi olarak askerlik yapmıştır. 1982 yılında Tarabya'da sahne almaya başladı. 1984'te ilk albümü Efsane Aşk'ı piyasaya sürdü.

Ayrıca Cengiz Kurtoğlu'yla birlikte Şahin Özer plakçılığın ilk sanatçılarından biridir. 1986 yılında çıkarmış olduğu Tavernada Yıldönümü adlı kaseti Türkiye'de 1,5 milyonun üzerinde bir satışa ulaşdı. O yıllara Arif Susam'ın altın yılları olarak bilinir.

Arif Susam kimdir? Kaç yaşında? Nerelidir? ile ilgili etiketler arif susam kimdir kaç yaşında nerelidir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.