Arda Turan'ın saldırdığı gazeteci Bilal Meşe kimdir?

Türkiye ile Makedonya arasında oynanan hazırlık karşılamasından sonra yaşananlar Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü. Milli Takım uçağında Arda Turan ve Bilal Meşe arasında yaşanan sözlü saldırı boğaz sıkmaya kadar gitti. Arda Turan'ın saldırdığı gazeteci Bilal Meşe kimdir? Bilal Meşe Arda Turan için ne dedi? Arda Turan'ı çıldırtan olayın ayrıntıları neler? İşte gündemdeki bomba kavganın ayrıntıları...

Bilal Meşe kimdir? ve Bilal Meşe Arda Turan için ne dedi? Bu sabah Türkiye'nin gündemine bu sorular bomba gibi düştü. Arda Turan İspanya'dan dönerken uçakta buluna gazeteci Bilal Meşe'ye önce sözlü olarak saldırdı sonra bu saldırı boğaz sıkmaya kadar vardı. Dün akşam Türkiye ile Makedonya arasında oynanan hazırlık karşılamasının ardından Milli Takım uçağında Arda Turan ve gazeteci Bilal Meşe arasında yaşananlar bu sabah gündeme bomba gibi düştü. Arda Turan EURO 2016'da yaşanan prim konuları nedeniyle Bilal Meşe'ye saldırdı. Peki Bilal Meşe kimdir? İşte tüm ayrıntılar...

Spor dünyasının gündemindeki Bila Meşe kimdir? Arda Turan ile aralarında neler oldu? A Milli Takımımızın dün akşam Makedonya ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında gol sesi çıkmadı. Ancak dönüş sırasında uçakta yaşananlar bu sabah gündeme bomba gibi yansıdı. Arda Turan EURO 2016'da yaşanan prim mevzuları sebebiyle gazeteci Bilal Meşe'ye saldırdı. Bu gelişmelerin ardından ise gazeteci ''Bilal Meşe kimdir?'' en çok aratılan soru oldu. Peki Arda Turan'ın saldırdığı Bilal Meşe kimdir?

Arda Turan'ın Makedonya maçı sonrası uçakta gazeteci Bilal Meşe'ye saldırdı. Meşe'ye hem fiziksel hem de sözlü saldırıda bulunan Arda Turan'ı takım arkadaşları ve diğer gazeteciler güçlükle ayırdı. Bu yaşanan olay sonrası vatandaşlar "Bilal Meşe kimdir?" sorusunu sormaya başladı.

A Milli Takım dün akşam Makedonya ile dostluk maçına çıktı. Karşılaşma 0-0 berabere bitti. Maç sonrası büyük bir gerilim yaşandı. EURO 2016’da yaşanan prim tartışmaları takım uçağında tekrar açıldı. Milli Futbolcu Arda Turan, Bilal Meşe’yi hedef alarak “Söyle Bilal Meşe, söyle orada mıydın? Bizle miydin de prim mevzusunu yazdın? Biz kimden para istemişiz? Kimden prim istemişiz? Konuş şimdi konuş. Hadi, onlarda burada! Burada soruyorum. Kim yazdırdı bunları sana. Kim söylüyor sana bunları söyle hadi. Bu ülke böyle ülke! Seni bu uçağa alırlar. Alırlar tabii. Seni bu uçağa alanlara da söylüyorum! Duysunlar. Senin gibi şerefsizi bu uçağa alanların a…. k….!” tepki gösterdi.

ARDA’YI ZOR AYIRDILAR

Bilal Meşe’nin boğazına sarılan ve vurmaya kalkışan Arda Turan’ı gazeteciler ve futbolcular zor ayırdı. Bu yaşanan olay sonrası vatandaşlar “Bilal Meşe kimdir?” diye aratmaya başladı.

Bilal_MeAe_kim

BİLAL MEŞE KİMDİR?

Gazeteciliğe 1973 yılında başlayan Bilal Meşe lise mezunudur. Mesleğe Türk Haberler Ajansı’nda başlayan Meşe, ilk olarak Beşiktaş muhabirliği yapmıştır. Ünlü gazeteci şu an Milliyet gazetesinda spor yazarlığı yapmaktadır.

Arda Turan'ın saldırdığı gazeteci Bilal Meşe kimdir? ile ilgili etiketler Arda Turan gazeteci bilal meşe kimdir bilal meşe bilal meşe arda turan için ne dedi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.