Arda Öziri arkadaşı Cengiz Çolak kimdir? Vildan Örnek parti görüntüleri!

Vildan Örnek sevgilisi Arda Öziri'yi 40 gün önce kaybetti. Ancak Örnek'in organize ettiği dansözlü doğum günü partisi, yakın dostları Cengiz Çolak'ın tepkisini çekti. Herkes detayları araştırmaya başladı. Peki Arda Öziri'nin arkadaşı Cengiz Çolak ne tepki verdi? Vildan Örnek parti görüntüleri! Deylar haberimizde...

Cengiz Çolak Arda Öziri'nin ölümünden sonra sevgilisinin verdiği doğum günü partisine tepki verdi. 40 gün önce Arda Öziri'nin yaşamı kaybetti ve sevgilisi Vildan Örnek'in organize ettiği dansözlü doğum günü partisi, tepki çekti. Parti ve Arda Öziri'nin arkadaşının tepkisi konuşulan konular arasında. Peki Arda Öziri'nin arkadaşı Cengiz Çolak ne tepki verdi? Vildan Örnek parti görüntüleri! Cengiz Çolak kimdir?Merak edilen detaylar haberimizde...

Arda Öziri arkadaşı Cengiz Çolak kimdir? Vildan Örnek parti görüntüleri!

Diriliş Ertuğrul dizisinde 'Göktuğ’ rolünü oynayan Arda Öziri (40), 30 Mayıs'ta arkadaşı Cengiz Çolak'ın evinde Şampiyonlar Ligi final maçını izledikten sonra evine dönmek üzere 03.00’te motosikletiyle yola çıkmıştı.

Ümraniye TEM Otoyolu Yavuz Sultan Selim köprüsü sapağında 03.30'da kaza yapan Arda Öziri kurtarılamamıştı.

Arda Öziri arkadaşı Cengiz Çolak kimdir? Vildan Örnek parti görüntüleri! - Resim : 2

Arda Öziri'nin ardından 6 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Vildan Örnek duygusal bir mesaj yayınlamıştı. Öziri ile birlikte yer aldığı fotoğrafını Instagram sayfasında paylaşan Örnek, altına şu notu düşmüştü: "Eşim,dostum,arkadaşım,sırdaşım ne çok şey oldun hayatımda. Hayatıma girdiğin ilk günden beri (27.05.2012) şimdi tam 6 yıl sonra aynı gün kaybettim seni. Acımın tarifi olamaz. Sen babana kavuştun, bir gün biz de sana kavuşacağız. Hayatıma kattıkların için sana binlerce kez teşekkür ederim güzel insan...#ardaöziri"

Arda Öziri arkadaşı Cengiz Çolak kimdir? Vildan Örnek parti görüntüleri! - Resim : 3

 DANSÖZLÜ DOĞUM GÜNÜ DÜZENLEDİ 

Vildan Örnek, önceki akşam yeni yaşını kutladı. Eski sevgilinin, Arda Öziri'nin ölümünden 40 gün sonra organize ettiği dansözlü doğum günü partisi, Cengiz Çolak'ın tepkisini çekti. Öziri’nin 40’ının bitmesinin hemen ardından Örnek’in arkadaşlarıyla dansözlü organizasyon yapması dikkat çekti.

Arda Öziri arkadaşı Cengiz Çolak kimdir? Vildan Örnek parti görüntüleri! - Resim : 4

 Parti fotoğraflarını sayfasında paylaşan Çolak, altına şu notu düştü:

"Bu fotoğrafta gördükleriniz Arda'nın kız arkadaşı ve en yakın gördüğü dostları... Ben bu adamın kırkının duasını dün yapmışken, maalesef sevgilisi çalgılı doğum gününü kutluyor. Vildancığım! her sene doğum günün oluyor, bari biraz daha sade yapsaydın. Olan gerçekten ölene oluyormuş. Hepinize yazıklar olsun. Hepinizi siliyorum, hayatınızda başarılar diliyorum. Umarım ömrünüz uzun olur"

ARDA ÖZİRİ

Arda Öziri (14 Eylül 1978, İzmir - 27 Mayıs 2018, İstanbul) Türk dizi ve sinema oyuncusudur. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünü bitirmiştir. Aynı zamanda anemi grubunda vokaldir.

27 Mayıs 2018'de geçirtiği motosiklet kazası sonrasında Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Arda Öziri tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti

 OYNADIĞI DİZİ VE FİLMLER

Diriliş: Ertuğrul - Emir Sadeddin'in adamı (2016-2018)
Aşkın Bedeli - Poyraz (2013-2015)
İnsan Aldandı - Güven (2009)
Son İstasyon - Burak (2010)
Farklı Desenler - Komiser Aziz (2011-2012)*
Farklı Boyut (2009)
Akasya Durağı - Başkomiser Yardımcısı Tolga(2010-2011)
Cemile - Kaan (2006)
Dolunay - Erdem (2005)
Kandil (2005)
Memleket Hikayeleri - Irmağın Aldığı Gelin (2005)
Büyük Umutlar - Özgür (2004)
Ah Be İstanbul (2004)
Kampüsistan - Yiğit (2003)
Estağfurullah Yokuşu (2003)
Asmalı Konak - Haluk (2002)
Kınalı Kar (2002)
Yedi Numara (2000)
Dadı (2000)
Ruhsar (1997)

 CENGİZ ÇOLAK KİMİR?

İş adamı Çolak, oyuncu Pelin Sönmez ile 2014 yılında evlendi. Çiftin iki yıllık evlilikleri ise geçtiğimiz Şubat ayında sona erdi. Cengiz Çolak ayrılığın ardından Instagram sayfasında şu satırları yazmıştı: "İlişkimiz içinde yapılan bazı spekülasyonları dedikoduların sahiplerine iade ederek kendisiyle bundan sonraki yaşantımda her zaman her kötü gününde bütün kudretimle yanında olacağımı belirtmek istiyorum. Ve bütün hatalarım yanlış sözlerim için kendisinden ve ailesinden özür diliyorum. Allah yolunu ve bahtını açık etsin."

 VİLDAN ÖRNEK KİMDİR?

Arda Öziri’nin sevgilisi olan Vildan Örnek, Arda Öziri ile beraber aynı karede oldukları fotoğrafı paylaşıp şu açıklamalarda bulunmuştu:

"Eşim, dostum, arkadaşım, sırdaşım ne çok şey oldun hayatımda. Hayatıma girdiğin ilk günden beri (27.05.2012) şimdi tam 6 yıl sonra aynı gün kaybettim seni. Acımın tarifi olamaz. Sen babana kavuştun bir gün bizde sana kavuşacağız. Hayatıma kattıkların için sana binlerce kez teşekkür ederim güzel insan.

ARDA ÖZİRİ'NİN OYNADIĞI DİZİ DİRİLİŞ ERTUĞRUL KONUSU?

Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüler. Çetin geçen koşullarda Karacadağ sınırlarına kadar ilerleyen Kayıları burada bambaşka bir dünya bekliyordu. Yeni yurtları onlara farklı bir iklim, farklı topraklar ve farklı insanlar sunacaktı. Ertuğrul Bey, kutlu davasına giden yolda daha güçlü ve daha acımasız düşmanları olacağının farkındaydı. Peki, yeni düşmanlarını alt edebilmek için kılıcının keskinliği yetecek miydi?
Ertuğrul Bey artık başka bir dünyadaydı. Ve bu dünya da at koşturmak daha çok akıl, cesaret ve sabır istiyordu. Karşısına daha güçlü ve daha acımasız olarak çıkan Tapınakçılar, Ertuğrul Bey’i zafer için yeni yöntemler bulmaya zorlayacaktı. Zira Tapınakçıların gizli eli olan Simon bir kılıç darbesiyle öldürülemeyecek kadar zeki ve güçlüydü. Üstelik Simon yalnız da olmayacaktı. Ertuğrul Bey, Simon’a destek olan Müslümanları öğrendiğinde ne yapacaktı? Ertuğrul Bey, kılıçların sustuğu, akıl oyunlarının konuştuğu bir cehennemin içindeydi. Peki, aklı onu bu cehennemin ateşinden koruyabilecek miydi?
Karacadağ etekleri birçok Türkmen Obasına yurt olmuştu. Fakat aslen Tatar olan Çavdaroğlu Obası, aralarında en güçlü olanlarıydı. Bu güçlerini ise başarısızlığa tahammülü olmayan ve obayı demir yumrukla yöneten Candar Bey’den alıyorlardı. İktidarını yıllarca koruyan Candar Bey, en büyük imtihanını evlatlarıyla verecekti. Candar Bey’in büyük oğlu Ural’ın ihtirası obanın kaderini belirleyecekti. Çavdaroğlu ve Kayı Obası arasında yaşanacak gerilimi Candar Bey’in hamleleri durdurabilecek miydi? Ertuğrul Bey, Çavdaroğlu Obasından hiç beklemediği teklifler ve tehditler alacaktı. Peki, Kayılar ve Çavdaroğulları’nın yolu nerede ve nasıl kesişecekti? Ertuğrul’un vereceği her karar hem obanın kadınları hem de beyleri için yeni sonuçlara gebeydi.
Ertuğrul artık obanın beyi olmuştu. Obada yeni sorunlar baş göstermişti. Göç yolunda yorgun düşen Kayılar ülküleri ve nefisleri arasında sıkışıp kalmıştı. Onlar için bu imtihan hiç kolay olmayacaktı. Dışarıda düşmanlarıyla mücadele veren Ertuğrul Bey’i içerde ise yeni sorunlar bekliyordu. Göç yolunda sevdiklerinden ayrı düşen ve kıtlık tehlikesiyle karşı karşıya kalan Kayılar birliklerini koruyabilecekler miydi?
İhanet, ihtiras ve akıl oyunlarıyla yüz yüze gelen Ertuğrul için tek hedef vardı. Bir milletin dirilişine ves

Arda Öziri arkadaşı Cengiz Çolak kimdir? Vildan Örnek parti görüntüleri! ile ilgili etiketler cengiz çolak vildan örnek arda öziri kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.