Arda Kural son hali ile sevenlerinin karşısında

Arda Kural son hali ile setlere geri döndü. Bir zamanların yerli Leonardo DiCaprio’su tam 10 yıl sonra setlere geri döndü. Küçük Prens karakteri ile Tutunamayanlar dizisinde yer alan Arda Kural'ın son hali haberimizde.

Arda Kural setlere Küçük Prens olarak geri dönüşü ile sevenlerini heyecanlandırmıştı. Gençliğinde birçok başarılı işte yer almış olan Arda Kural 10 yıldır uzak kaldığı setlere geri dönme kararı aldı. Başaraılı oyuncu Arda Kural son hali ile sevenlerinin karşısına çıktı. 

Setleri özlediği bilinen Arda Kural sevdiği bir karakter olan Küçük Prens olarak ekranlarda yerini aldı. Tutunamayanlar dizisinde izleyeceğimiz Arda Kural bu karakteri kendisi ile özleştirdiğini vurgulamıştı.

Arda Kural son hali ile sevenlerinin karşısında

Küçük Prens Arda

Yeni imajı ve stili ile karakteri ile özleşen Arda Kural bu karakter için saçlarını sarıya boyattı. Sevenlerinin sosyal medyadan desteğini alan Arda Kural’ın yeni hali beğenildi. Tam on yıl sonra ekranlarda izleyeceğimiz Arda Kural’ın yaptığı açıklamada annesinin de onu desteklediği öğrenilmiş ve stilini beğendiğini açıklamıştı.

Arda Kural son hali ile sevenlerinin karşısında

Arda Kural’ın sağlık durumu ne?

Sağlık durumunun iyi olduğu bilinmekte olan Arda Kural yeniden setlere geri dönmeye karar verdi. Uzun zamandır dinlenen Arda Kural geri döndü.

Arda Kural son hali ile sevenlerinin karşısında ile ilgili etiketler Arda Kural son hali
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.