Araba şirketlerinin ürettiği en garip şeyler: Volkswagen'ın sosis ürettiğini biliyor muydunuz?

Sıfır araba yapmakla tanıdığımız otomotiv devlerinin aslında sosisten tutun traktöre kadar birçok farklı şeyi de ürettiğini biliyor muydunuz? Sizler için araba şirketlerinin ürettiği otomobil dışındaki en garip şeyleri sıraladık.

Honda, Volkswagen, Ford, Lamborghini gibi şirketler araba üretiminde yıllarca süren tecrübeler sonucunda artık ustalaştılar. Ancak bazen bir şirket araba yapmaktan sıkılabilir ve elektrikli bisikletten sosis yapmaya kadar farklı alanlara da el atabilir. Bizim de konumuz otomobil üreticilerinin yıllar içinde ürettiği diğer tüm araba dışındaki tuhaf ürünler. Sizler için otomobil üreticilerinin son yüzyılda ürettiği en garip şeyleri sıraladık.

Araba şirketlerinin ürettiği en garip şeyler: Volkswagen'ın sosis ürettiğini biliyor muydunuz? ile ilgili etiketler Volkswagen araba garip ürünler
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.