AÖF yaz okulu kayıt tarihi ne zaman? Sınavlar yüz yüze mi olacak?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) öğrencileri, bahar dönemi final sınavlarının tamamlanmasının ardından 2023 AÖF yaz okulu kayıt tarihleri merak konusu oldu. Ayrıca, bir sonraki sınavların online mı yoksa yüz yüze mi gerçekleştirileceği konusu da cevapsız kaldı.

Bir süredir merak konusu olan AÖF sonuçları açıklandı. 3-4 Haziran ve 10-11 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen sınavların sonuçlarınının açıklanmasının ardından öğrenciler, AÖF yaz okulu kayıt tarihini merak etmeye başladı. Peki AÖF yaz okulu kayıt tarihi ne zaman? Sınavlar yüz yüze mi olacak? İşte ayrıntılar...

AÖF yaz okulu kayıt tarihi ne zaman? Sınavlar yüz yüze mi olacak?

AÖF YAZ OKULU KAYIT TARİHİ NE ZAMAN?

2023 AÖF yaz okulu kayıtları, 3-7 Temmuz 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Bu süre içinde AÖF öğrencileri, yaz okulu derslerine kayıt yaptırabileceklerdir. Kayıt işlemleri genellikle online olarak yapılmaktadır ve AÖF'nin resmi web sitesi üzerinden kayıt işlemleri gerçekleştirilebilir.

AÖF YAZ OKULU SINAVLARI YÜZ YÜZE Mİ YOKSA ONLİNE MI OLACAK?

Şu anda AÖF'nin 2023 yaz okulu sınavlarının online mu yoksa yüz yüze mi olacağına dair kesin bir açıklama gelmedi. Ancak, AÖF'nin son dönemde online sınav uygulamalarını arttırdığını ve deprem, pandemi nedeniyle çoğunlukla uzaktan eğitim yöntemlerine geçildiğini göz önünde bulundurursak, yaz okulu sınavlarının da büyük olasılıkla online olarak gerçekleştirilebilir. Net bir bilgiye ulaşabilmek için AÖF'nin resmi duyurularını takip etmek ve güncel bilgilere göz atmanız gerekiyor.

AÖF YAZ OKULU NE ZAMAN?

2023 AÖF yaz okulu, 10 Temmuz'da başlayacak ve yaklaşık 6 hafta sürecek. Yaz okulu programı Ağustos ayında sona erecek ve ardından öğrenciler sınavlara girecekler. Yaz okulu, AÖF öğrencilerine ek ders alma ve akademik ilerlemelerini sağlama fırsatı sunacak.

Özetle, 2023 AÖF yaz okulu kayıt tarihleri 3-7 Temmuz 2023 arasındadır. Yaz okulu 10 Temmuz'da başlayacak ve 6 hafta sürecektir. . Bu konuda gelecek olan resmi açıklamaları takip etmek önemlidir.

 
AÖF yaz okulu kayıt tarihi ne zaman? Sınavlar yüz yüze mi olacak? ile ilgili etiketler AÖF
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.