AÖF sonuçları açıklandı mı? AÖF sonuçları nasıl sorgulanır? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2023

Bir çok kişi tarafından beklenen an geldi. Bir süredir merak konusu olan AÖF sonuçları açıklandı. 3-4 Haziran ve 10-11 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen sınavların sonuçlarının nasıl sorgulanacağı, öğrenciler tarafından arama motorlarında sıkça araştırılıyor. Anadolu Üniversitesi'nde açıköğretim fakültesinde eğitimlerine devam eden öğrenciler, 2022-2023 eğitim öğretim dönemiyle ilgili konularda bilgi sahibi olmak için "Anadolu Üniversitesi AÖF sonuç sorgulama ekranını araştırıyor.

Anadolu Üniversitesi'nde açıköğretim fakültesinde eğitimlerine devam eden öğrenciler, 2022-2023 eğitim öğretim dönemiyle ilgili konularda bilgi sahibi olmak için "Anadolu Üniversitesi AÖF sınav sonuçları açıklandı mı?" ve " AÖF sonuçları nasıl sorgulanır?" gibi soruları araştırıyor. Peki AÖF sonuçlarına nasıl bakılır? AÖF sonuçları nasıl sorgulanır? İşte AÖF sonuç sorgulama ekranı...

AÖF SONUÇLARI NASIL SORGULANIR? AÖF SONUÇ SORGULAMA EKRANI 2023

Anadolu Üniversitesi Bahar Dönemi final sınavı AÖF sınav sonuçları sorgulama 2023 sayfası üzerinden öğrenilebilir. AÖF sınav sonuçları, 3-4 Haziran ve 10-11 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen final sınavlarının ardından açıklandı. Öğrenciler, derslerini geçip geçmediklerini öğrenmek için AÖF final sonuçları sorgulama ekranını araştırıyor. Başarılı olan öğrenciler, bir sonraki döneme hazırlanırken, başarısız olan öğrenciler ise yaz okulu kayıtlarını bekleyecekler.

AÖF sonuçları açıklandı mı? AÖF sonuçları nasıl sorgulanır? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2023

AÖF sınav sonuçlarını öğrenmek için http://aof.anadolu.edu.tr adresine giriş yapabilirsiniz. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrenci otomasyon sistemi üzerinden sınav sonuçlarınızı öğrenebilirsiniz. Ayrıca, Anadolu Mobil uygulamasını da kullanarak sonuçlarınızı kontrol edebilirsiniz.

AÖF SONUÇLARINI SORGULAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

AÖF'de derslerden başarılı sayılmak için ders başarı puanının 35 veya üzeri olması gerekmektedir. Ders başarı puanı, ara sınavın %30'u ve dönem sonu sınavının %70'i alınarak hesaplanır. Başarı notu, bu puanlama sistemine göre belirlenir.

AÖF sonuçları açıklandı mı? AÖF sonuçları nasıl sorgulanır? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2023 ile ilgili etiketler AÖF
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.