AÖF online sınav nasıl yapılacak? Kaç dakika olacak?

AÖF bahar dönemi sınavları ertelendi mi? Açıköğretim Fakültesi öğrencilerinin merakla beklediği AÖF bahar dönemi sınavlarına ilişkin Anadolu Üniversitesi bir açıklama yaptı. Binlerce öğrencinin beklediği AÖF bahar dönemi sınavları nasıl yapılacak? Online eğitim veren fakültenin sınavları da online olacak mı? Online AÖF bahar dönemi sınavları kaç dakika olacak? Detaylar haberimizde...

AÖF bahar dönemi sınavları ertelendi mi?  Açıköğretim Fakültesi öğrencilerinin merakla beklediği AÖF bahar dönemi sınavlarına ilişkin Anadolu Üniversitesi bir açıklama yaptı. Binlerce öğrencinin beklediği AÖF bahar dönemi sınavları nasıl yapılacak? Online eğitim veren fakültenin sınavları da online olacak mı? Online AÖF bahar dönemi sınavları nasıl olacak? Detaylar haberimizde...

AÖF sınavları ne zaman? AÖF online sınav nasıl yapılacak, kaç dakika olacak?

AÖF SINAVLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim İktisat ve İşletme fakültelerinin bahar dönemi ara sınavları, 18 Nisan-7 Mayıs tarihlerini kapsayan 20 günlük süreçte internet üzerinden yapılacak.

SINAV SİSTEMİN NASIL GİRİŞ YAPILACAK?

Sınavların gerçekleştirileceği elektronik ortama dahil olmak için internet bağlantısı olan kişisel bilgisayarınız ve yahut tabletiniz ya da cep telefonunuzdan giriş yapmanız gerekecektir.

Gerekli teknolojik altyapıya sahip değilseniz, çağrı merkezinden 6-7-8 Nisan 2020 tarihlerinde randevu alarak, istediğiniz herhangi bir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim bürosunda, internet ortamında yapılacak sınava
girebilirsiniz.

Sınava, üniversitenin resmî web sitesinde yer alan Sınav linkine tıklayarak giriş yapabilirsiniz.

Sınav sistemi 18 Nisan – 7 Mayıs 2020 tarihleri arasında, 20 gün boyunca sizlerin erişimine açık olacaktır.

Bu 20 günlük süreçte, sorumlu olduğunuz ders ya da derslerinize ait sınavlarınızı, istediğiniz gün ve saatte sisteme giriş yaparak gerçekleştirebilirsiniz. Ancak belirtilen tarihin son günlerine kalmanızın, bağlantı problemlerine yol açabileceğini de göz önünde bulundurmalıdır.

SINAV SÜRECİ NASIL OLACAK?

www.anadolu.edu.tr adresinden yönlendirme linki ile sınav sayfasına geçiş yaptıktan sonra, T.C. kimlik numarası ya da @anadolu.edu.tr uzantılı e-posta adresi ve şifrenizle sisteme giriş yapabilirsiniz. Burada, sorumlusu olduğunuz dersleri görüntüleyebileceksiniz.

Daha önceki sınavlarda olduğu gibi her bir ders 20 sorudan oluşacak ve her bir dersi cevaplamanız için süreniz 30 dakika olacak.

Sınava başlamadan önce sınav ekranı üzerinden sınav süresince tabi olduğunuz kuralları dikkatle okuyarak onaylamak gerekmektedir.
Sınav başladığında ekranda yalnızca bir soru görülecektir. Soruyu cevaplandırarak ya da boş bırakarak bir sonraki soruya ilerleyebileceksiniz.
Sorular arasında ileri ya da geri gidilme imkânı olmadığı için işaretleme yapmadan geçtiğiniz soru boş bırakılmış olarak kabul edilecektir.

AÖF sınavları ne zaman AÖF online sınav nasıl yapılacak, kaç dakika olacak

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.