Antalya ile Mersin 14 Aralık okullar tatil mi? Yarın Manavgat ve Serik'te Çarşamba günü okullara tatil var mı?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son dakika açıklamasına göre; Antalya ile Mersin illerinde yoğun sağanak yağış ile beraber sel ihtimali olduğundan özellikle Manavgat ve Serik ilçelerinde 14 Aralık okullar tatil mi? Peki, Antalya ile Mersin’de yarın 14 Aralık Çarşamba okullara tatil var mı?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden Akdeniz Bölgesi için yoğun yağış uyarısı geldi. Son olarak Kumluca’da yaşanan sel felaketinden sonra 14 Aralık Çarşamba gününde Antalya’nın merkezi olmak üzere Manavgat ve Serik’in yoğun yağıştan etkileneceği ve bunlar arasında Mersin ilinin de olduğu kaydedildi.

ANTALYA VE MERSİN'DE 14 ARALIK OKULAR TATİL Mİ?

Kumluca’da yaşanan felaketinin ardından 14 Aralık tarihinde Antalya ile Mersin illerinde yoğun yağış beklendiği kaydedildi. Yoğun yağıştan Manavgat ile Serik ilçelerinin de etkileneceği ifade edildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Antalya'da şiddetli yağış beklendiğini belirtirken, İl Milli Eğitim Müdürlüğü üç ilçede okulların tatil edildiğini duyurdu. Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Manavgat, Serik ve İbradı ilçelerinde okullarda eğitime 1 gün ara verildiğini belirtti.

Antalya ile Mersin 14 Aralık okullar tatil mi? Yarın Manavgat ve Serik'te Çarşamba  günü okullara tatil var mı?

MANAVGAT VE SERİK'TE 14 ARALIK OKULLAR TATİL Mİ?

Kumluca’da yaşanan felaketinin ardından 14 Aralık tarihinde yoğun yağıştan Manavgat ile Serik ilçelerinin de etkileneceği belirtildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Antalya'da şiddetli yağış beklendiğini belirtirken, İl Milli Eğitim Müdürlüğü üç ilçede okulların tatil edildiğini duyurdu. Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Manavgat, Serik ve İbradı ilçelerinde okullarda eğitime 1 gün ara verildiğini belirtti.

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Manavgat, Serik ve İbradı İlçelerimizde beklenen şiddetli sağanak yağıştan dolayı resmi ve özel her kademedeki okullarımızda, 14/12/2022 Çarşamba günü 1(Bir) gün süreyle eğitime ara verilmiştir.” ifadeleri yer aldı.

Antalya ile Mersin 14 Aralık okullar tatil mi? Yarın Manavgat ve Serik'te Çarşamba günü okullara tatil var mı? ile ilgili etiketler 14 Aralık tatil Okul