Anneye doğum günü hediyesi ne alabilirim?

Son derece hassas bir o kadar da güçlü, annemizden başka kim böyle olabilir ki? Anneye hediye almak diğer yakınlarımıza göre çok daha kolay yapabileceğimiz bir şeydir.

Eğer onunla görüşmeye ve sohbet etmeye yeterince vakit ayırıyorsanız hediye olarak neye sahip olmak istediğini adınız gibi bilirsiniz. Zaten bunu bilmeden aldığınız herhangi biri de onu çok sevindirir. Aramızda kalsın, onları sevindiren sizin bu hoş hareketinizle dolu dolu hissettiği annelik. ‘’O halde önüme gelen ilk hediyeyi almalı mıyım?’’. Tabii ki hayır. Onlara birey olduklarını, ne kadar değerli olduklarını, kendilerini de mutlu etmeleri gerektiğini hatırlatacak türden bir hediye gerek. Bu zamana kadar ona aldığınız doğum günü hediyeleri arasında onu en çok etkileyecek olan hediyeyi, sadece bodo.com’da bulabilirsiniz! Çünkü bodo, bambaşkadır! İnsanın en doğal gereksinimi olup önceliğine almakta güçlük çektiği, özel zamanları bodo deneyim hediyeleriyle sunarsınız. Ormanda farklı araçlarla yapabileceğiniz turlar, denize açılma, teknolojinin son harikalarını yakından inceleme, sakin ve lezzetli yemek programları, şifa yüklü terapi masajları, sanatla buluşma ve çok daha fazla birbirinden özel deneyimi bodo’dan annenize hediye edebilirsiniz.

Çift renk konseptli doğum günü hediye kutusu

Doğum günü gibi kişisel bir kutlama gününde, her şey özenle yapılmalıdır ki o özel büyü sürsün. Aldığınız hediyeyi nasıl sunacağınız aklınıza geldiğinde tekrar alışverişe çıkmanız gerekirdi. Telaş yapmayın, bodo’yu keşfettikten sonra bu tür problemleriniz olmayacak. Size göre dünyanın en tatlı kadını olan, canınız annenize, bodo’dan eşsiz bir, ‘’Asya Yakasında Anti Stres Masajı’’ hediyesi seçtiniz. Ekranda hemen sipariş oluşturma bölümüne gidin. Karşınıza çıkan paket seçiminde, hediye kutusu renklerinden dilediğinizi tercih edin. Çift renk konseptli kutu ve içine konulan karton çantanın seçtiğiniz renkte nasıl göründüğünü de inceleyebilirsiniz. Aklınızda şüphe kalmadan, gönül rahatlığı ile dilediğiniz yakınınızın adresine gönderebileceğiniz bodo hediyelerine siz de bayılacaksınız!

Anneye doğum günü hediyesi önerileri

Kusursuz olmasını dilediğiniz sürpriziniz için size bazı önerilerimiz var. Annenizin genel yaşam rutinine, gelecek planlarına, sürekli anlattığı anılarına göre bu önerilerimizden yararlanabilirsiniz. ‘’İki Kişi için Jazz & Yelken’’: jazz seven kadınlar, bu sevgiyi ömürleri boyunca taşır. Onun böyle bir zevki olduğunu biliyorsanız, kaçırmamanız gerek. ‘’İtalyan Tatlıları Yapım Dersi’’: kendini geliştirmeye daima hevesle bakan annenizin yeni hobisi bu olabilir. ‘’Avrupa Yakasında Deep Tissue Asya Masajı’’: sağlıklı bir beden ve zihin, kendini günlük koşturmada gereğinden fazla yoran her annenin ihtiyacı. İş dışında dışarı çıkmaya vakit bulamıyor fakat evdeki boşluklarını iyi değerlendirmek istiyorsa ‘’Online Heykel Kursu’’, tam onun için. ‘’İki Kişi için Tarihi Vapurda Gala Salonunda Kahvaltı’’: penceresinden bakıp çayını yudumlarken duyduğu huzurda, sizin payınız olsun. Daima sevilmeyi ve değer görmeyi hak eden, tatlı annelere en tatlı hediyeler bodo.com’da!

Anneye doğum günü hediyesi ne alabilirim? ile ilgili etiketler hediye Doğum günü Anne
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.