Annesinin vefatıyla sarsılan Fettah Can'dan 'teşekkür' paylaşımı

Şarkıcı Fettah Can'ın 36 gündür yoğun bakımda tedavi gören annesi Fahriye Can hayatını kaybetti. Annesini son yolculuğuna uğurlayan Fettah Can, annesinin hastanede tedavisini üstlenen sağlık çalışanlarına, kendisini arayıp baş sağlığı dileyenlere ve cenaze sürecinde yanında olanlara teşekkür etti.

Şarkıcı Fettah Can'ın 36 gündür yoğun bakımda tedavi gören annesi Fahriye Can yaşamını yitirdi. Acı haberi Fettah Can, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu: "Canımız annemiz Fahriye Can, 36 gündür yoğun bakımda verdiği yaşam mücadelesini kaybederek Hakk’ın rahmetine yürümüştür"

Ünlü şarkıcının annesi Fahriye Can, dün Zafer Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Hamitler Kent Mezarlığı'nda toprağa verildi. Annesinin vefatıyla derin bir üzüntü yaşayan Can, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunarak zorlu sürecinde yanında olan doslarına ve annesinin hastane sürecinde tedavisini üstlenen sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

fettah can

Fettah Can, Instagram hesabından paylaştığı annesi Fahriye Can ile olan karesine şu notu düştü: ''Bursa Büyük Şehir Hastanesi’nde Annemin bir nefes daha alabilmesi için 36 gün boyunca emeğini çabasını esirgemeyen tüm yoğun bakım servisinde görev yapan Doktorlarımıza Hemşireleremize ve tüm Sağlık çalışanları başta olmak üzere Cenazemize katılan,arayan, mesaj atan iyi dileklerini paylaşan herkese sonsuz teşekkürler. Allah sizlere sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.''

TAKİPÇİLERİNDEN BAŞ SAĞLIĞI MESAJLARI YAĞDI

Aralarında Soner Sarıkabadayı, Berkay Şahin, Murat Boz, Kaan Sekban, Levent Dörter, Ercan Saatçi, Necmi Yapıcı, Sinan Akçıl, Metin Arolat, İbrahim Büyükak, Demet Akalın, Deniz Seki, Ziynet Sali gibi ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda takipçisinden Fettah Can'a baş sağlığı mesajları yağdı.

 

Annesinin vefatıyla sarsılan Fettah Can'dan 'teşekkür' paylaşımı ile ilgili etiketler Fettah Can
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.