Fettah Can'ı yıkan ölüm! Acı haberi sosyal medyadan duyurdu

Şarkıcı Fettah Can, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bir aydır yoğun bakımda tedavi gören annesi Fahriye Can'ın hayatını kaybettiğini duyurdu. Fettah Can, annesinin cenaze töreni bilgilerini de paylaştı.

2014 yılında kendisi gibi müzisyen olan Cansu Kurtçu ile nikâh masasına oturan ve bu evliliğinden Vera ile Oğul adında iki çocuğu bulunan müzisyen Fettah Can, anne acısıyla sarsıldı.

 maestro

Şarkıcı Fettah Can'ın 36 gündür yoğun bakımda tedavi gören annesi Fahriye Can'dan acı haber geldi. Fettah Can, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla annesinin yaşamını yitirdiğini açıkladı.

ANNESİ YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Fettah Can, annesi Fahriye Can'ın acısıyla sarsıldı. 36 gündür yoğun bakımda tedavi gören Fahriye Can'ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Ünlü şarkıcı, üzücü haberi sosyal medya hesabından yayınladığı gönderiyle duyurdu.

FETTAH CAN

Konuyla alakalı açıklamada bulunan Fettah Can, "Canımız annemiz Fahriye Can, 36 gündür yoğun bakımda verdiği yaşam mücadelesini kaybederek Hakk’ın rahmetine yürümüştür" dedi.

Annesinin cenaze töreni detaylarıyla ilgili de paylaşım yapan şarkıcı, "Bugün Bursa Zafer Camii'nde kılınacak öğlen namazına müteakip, Hamitler Mezarlığı'na defnedilecektir" mesajını yayınladı.

Takipçilerinden Fettah Can'a başsağlığı mesajları yağdı.

 

 

 

Fettah Can'ı yıkan ölüm! Acı haberi sosyal medyadan duyurdu ile ilgili etiketler Fettah Can cenaze
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.