Anne Gülizar Amanet hakkında şok iddia! Başka erkeklerle...

Müge Anlı'da 9 yaşındaki Şiar Kılıç’ın ölümü sonrasında canlı yayına bağlanan bir izleyici anne Gülizar Amanet’in para karşılığında başka erkeklerle birlikte olduğunu söyledi.

Müge Anlı’nın 23 Temmuz programına gelen şok bir telefon ortalığın karışmasına neden oldu. 9 yaşındaki Şiar Kılıç’ın ölümü ile ilgili olarak canlı yayına telefonla bağlanan izleyici anne Gülizar Amanet’in çocukları parka bıraktıktan sonra çay bahçesine gittiğini ve 10 dakikada bir başka adamların da masasına geldiğini, para karşılığı birlikte olduğunu söyledi.

9 yaşındaki Şiar Kılıç’ın şüpheli ölümü Müge Anlı’da gündem oldu. Şiar'ı annesi Gülizar Amanet'in ve Hami Bey'in dövdüğü iddiaları herkesi şoke ederken Şiar Kılıç'ın her yerinde yara izi olduğu ve her yerinden kanlar geldiği söylendi.

Şu an ise corona virüsü nedeniyle Sakarya'da yaşamaya devam eden aile kendisine yöneltilen suçları kabul etmezken Şiar Kılıç'ın nasıl öldüğü hala bilinmiyor.

Anne Gülizar Amanet hakkında şok iddia! Başka erkeklerle... ile ilgili etiketler Müge Anlı Şiar Kılıç Gülizar Amanet
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.