Ankara'daki saldırı girişimi ile ilgili skandal ifadeler kullanmıştı... Halk TV, Ayşenur Arslan'ı kovdu!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Ayşenur Arslan'ın Halk TV'de yayınlanan programda teröristleri aklama çabası sonrası soruşturma başlatıldığını duyurdu. Halk TV'nin skandal sonrası Ayşenur Arslan'ın programının sonlandırıldığı öğrenildi.

Son dakika haberi: Halk TV, Ayşegül Arslan'ın programında Ankara'da gerçekleşen terör eylemi ile ilgili yorumları nedeniyle "Canlı yayında edilen talihsiz sözler sebebiyle programı sonlandırma kararı aldık" açıklamasında bulundu.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

 İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Ayşenur Arslan'ın Halk TV'de yayınlanan programda Ankara'da Emniyet Genel Müdürlüğü önünde bölücü terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen hain saldırıya yönelik sarf ettiği skandal sözlere ilişkin soruşturma başlattı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"2 Ekim tarihinde Halk Tv isimli kanalda yayınlanan bir programda Ayşenur Arslan'nın 1 Ekim tarihinde Emniyet Genel Müdürlüğü önünde bölücü terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen saldırıya yönelik  sarfettiği sözlere ilişkin 'Terör örgütü propagandası yapma' ve 'Suçu ve suçluyu övme' suçlarından soruşturma başlatılmıştır" 

RTÜK İNCELEME BAŞLATMIŞTI

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, sosyal medya hesabından Arslan'ın sözlerine sert tepki göstererek konuya ilişkin soruşturma başlatıldığını duyurmuştu.

Ebubekir Şahin paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Ayşegül Arslan'ın bir televizyon kanalında yayınlanan programında Ankara'da gerçekleşen terör eylemi ile ilgili yorumları nedeniyle kanal ve Arslan hakkında inceleme başlatıldığını duyurdu.

 

Ankara'daki saldırı girişimi ile ilgili skandal ifadeler kullanmıştı... Halk TV, Ayşenur Arslan'ı kovdu! ile ilgili etiketler Ayşenur Arslan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.