AnadoluJet'ten yurt içi kampanyası! İleri tarihli uçuşlar için bilet fiyatları 449 TL'ye düştü! Son 8 saat!

Ülkemizin önde gelen hava yolu firmalarından olan AnadoluJet, artan uçak bileti fiyatlarından yaka silken tüketiciler için yeni bir indirim kampanyası düzenlemiş olduğunu bildirdi. Kampanyanın bu gece yarısı itibari ile sona erecek olduğunu belirten AnadoluJet, detayları aktardı.

Hem yüksek enflasyondan hem mazot fiyatlarından hem de diğer faktörlerden etkilenerek yüksek oranlarda zamlanan uçak bileti fiyatları, tüketicilerin planlarını alt üst etti. Kısa vadeli seyahat planlarını yüksek uçak bileti fiyatları sebebi ile iptal etmek durumunda kalan pek çok kişi, indirim fırsatlarını yakalayabilmek adına hava yolları firmalarını yakın takip altına aldı.

Nisan ayına girilmesi ile birlikte yeniden güncellenen uçak bileti fiyatları tüketicilerin bütçeleri üzerinde ciddi bir baskıya sebep olurken beklenen indirim haberi AnadoluJet’ten geldi. Ülkemizin önde gelen hava yolu firmalarından olan AnadoluJet, 2 günlük indirim kampanyasında sona gelindiğini belirterek gece yarısına kadar kampanyaya katılan tüketicilerin uygun fiyatlar karşılığında bilet satın alabileceklerini ifade etti.

ANADOLUJET İNDİRİMLİ UÇAK BİLETİ KAMPANYASI!

AnadoluJet'ten yurt içi kampanyası! İleri tarihli uçuşlar için bilet fiyatları 449 TL'ye düştü! Son 8 saat!

Dün duyurmuş olduğu indirim kampanyasının bu gece yarısı itibari ile sona erecek olduğunu belirten AnadoluJet, ileri vadeli seyahat planı olan tüketicilere seslendi. Erken rezervasyon imkanından yararlanmak isteyen tüketicilerin gün içerisinde indirim kampanyası kapsamında uygun fiyatlar karşılığında bilet satın alabileceklerini belirten hava yolu firması, indirim kampanyasına ilişkin detayları paylaştı.

1 Ekim 2023- 12 Ocak 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan uçuşlar için indirim tanımlayan AnadoluJet, söz konusu indirimden yararlanmak isteyen tüketicilerin bu gece yarısına kadar biletleme işlemlerini tamamlamaları gerektiğini ifade etti.

ANADOLUJET İNDİRİMLİ UÇAK BİLETİ FİYATLARI NE KADAR?

Düzenlemiş olduğu indirimli uçak bileti kampanyasının yalnızca web veya mobil uygulama üzerinden yapılacak olan biletleme işlemlerini kapsadığını belirten AnadoluJet, güncel fiyatları da açıkladı. Firma tarafından yapılan açıklamaya göre yurt içi tek yön standart paket fiyatı 449 TL, ExtraJet paket fiyatı 549 TL ve KonforJet paketi 569 TL olarak kayda geçti. Hava yolu firması, çağrı merkezinden veya diğer iletişim noktalarından satın alınacak olan biletlere ise her bir kategori için 20 TL’lik farkın yansıtılacak olduğunu bildirdi.

AnadoluJet'ten yurt içi kampanyası! İleri tarihli uçuşlar için bilet fiyatları 449 TL'ye düştü! Son 8 saat! ile ilgili etiketler uçak bilet Kampanya Anadolu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.