Sol Yanım dizisi oyuncuları ve karakterleri! Sol Yanım oyuncuları kimler?

Sol Yanım dizisi oyuncuları ve karakterleri! Sol Yanım oyuncuları kimler? Star TV ekranlarında başlayacak olan yeni dizi Sol Yanım başarılı oyuncuları ile dikkat çekti. İşte, Sol Yanım dizisi oyuncuları ve karakterleri! Sol Yanım oyuncuları kimler?

Sol Yanım dizisi oyuncuları ve karakterleri! Sol Yanım oyuncuları kimler? BKM’nin yapını üstlendiği Sol Yanım dizisi yakında Star TV ekranlarında yayınlanacak. Oyuncu kadrosu ve senaryosu ile dikkat çeken Sol Yanım dizisinin oyuncuları ve karakterlerini sizler için araştırdık. Yönetmenliği Serdar Gözelekli’nin yaptığı ve senaryosunun Melis Civelek ve Özlem Çadırcı’ya ait olduğu Sol Yanım oyuncuları kimler?

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı "Beşiktaş maçını kazanamasa Okan Buruk kovulacaktı! Alman gelecekti"