Canlı yayında herkesi şaşkına çeviren gerçeği açıkladı: “Galatasaray Beşiktaş maçını kazanamasaydı Okan Buruk’un görevine son verilecekti! Yerine gelecek Alman hoca de belliydi”

Okan Buruk yönetiminde geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan, bu sezon da son 3 haftada maç eksiği bulunan Fenerbahçe’nin 7 puan önünde lider olarak giren Galatasaray’da şok bir gerçek ortaya çıktı. Sarı kırmızılı takımda Okan Buruk meğerse kovulmanın eşiğinden dönmüş…

GALATASARAY’DA ŞOK GERÇEK: “OKAN BURUK KOVULACAKTI! YERİNE DE ALMAN GELECEKTİ”

Süper Lig’de geçtiğimiz sezonu 88 puanla Fenerbahçe’nin 8 puan önünde şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk hakkında şok bir gerçek ortaya çıktı. Bu sezon da şampiyonluğa 3 hafta uzaklıkta olan Galatasaray’da Okan Buruk hakkındaki bu sözler herkesi şaşkına çevirdi.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Meteoroloji il il uyardı: Hem sağanak hem toz!