Ali Koç'un en büyük hayal kırıklığı takıma veda ediyor! Fenerbahçe tarihinin en pahalı transferinin hikayesi sadece 1 sezon sürdü: İtalyanlar transferi duyurdu

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un sezon başında büyük beklentilerle bonservis rekoru kırarak transfer ettiği yıldız oyuncu büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. Ali Koç'un 15 milyon euro ödeyerek kadroya kattığı Milli futbolcu sezon sonu takıma veda ederek İtalya'nın yolunu tutmaya hazırlanıyor.

ALİ KOÇ'UN 15 MİLYON EUROLUK REKOR HAYAL KIRIKLIĞI AYRILIYOR!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un sezon başında kulüp rekoru kırarak 15 milyon euroya transfer ettiği Cengiz Ünder, büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. Takıma beklenen katkıyı veremeyen yıldız oyuncu, baskılara daha fazla dayanamadı ve sezon sonu ayrılmaya hazırlanıyor. Milli futbolcunun rotası İtalya olacak.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! İmamoğlu, uçak kiralayıp 45 gazeteciyi Roma'ya götürdü!