Fenerbahçe'nin Konyaspor maçı ilk 11'i belli oldu! İsmail Kartal Edin Dzeko için kararını verdi: Tüm taraftarların gözü bu haberdeydi! Mecburi değişiklik...

Süper Lig'in 35. hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya geliyor. Teknik direktör İsmail Kartal'ın sahaya süreceği 11 belli olurken, son maçta yedek kulübesinde başlayan Edin Dzeko için de karar verildi. Sarı lacivertli takımda mecburi bir değişiklik de var.

FENERBAHÇE'NİN İLK 11'İ BELLİ OLDU! SÜRPRİZ DEĞİŞİKLİK

Süper Lig'in 35. hafta maçında Fenerbahçe, Konyaspor deplasmanına çıkıyor. Maç eksiğiyle Galatasaray'ın 7 puan gerisine düşen sarı lacivertli takımın kazanmaktan başka çaresi yok. Aynı şekilde küme düşme tehlikesi olan Konyaspor da kazanmak zorunda. Sarı lacivertli takımda İsmail Yüksek'in sakatlığında Türk oyuncu sayısı problemi çekilirken, İsmail Kartal bu problemi Çağlar Söyüncü'yü 11'e alarak çözdü. Ayrıca Beşiktaş maçında yedek kalan Edin Dzeko için de karar verildi.

İşte Fenerbahçe'nin ilk 11'i...

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!