Revna Demirören kimdir? Yıldırım Demirören'in eşi!

Revna Demirören kimdir? Demirören Holding Yönetim Kurulı Başkanı Yıldırım Demirören 1964 tarihinde doğdu. Yıldırım Demirören, 24 Temmuz 1991 tarihinde Revna (Ulusoy) Demirören ile evlendi. Peki Revna Demirören kimdir? Detaylar haberimizde...

Revna Demirören kimdir? Yıldırım Demirören, aslen Bursa İnegöllü'dür. Yıldırım Demirören'in babası iş adamı Erdoğan Demirören, annesi Tülin Demirören’dir. Yıldırım Demirören, Revna Demirören ile evli. Peki Revna Demirören kimdir?

REVNA DEMİRÖREN KİMDİR?

Yıldırım Demirören, 24 Temmuz 1991 tarihinde Revna (Ulusoy) Demirören ile evlendi.Yıldırım Demirören ile eşinin 3 çocukları var. Çiftin ilk çocukları biri kız biri erkek olan ikizleri.

YILDIRIM DEMİRÖREN KİMDİR?

Yıldırım Demirören, 1964 doğumludur. Aslen Bursa İnegöllü'dür. 30 Mayıs 2004 tarihinde Beşiktaş Kulübü Başkanlığını yürüten Demirören'in babası iş adamı Erdoğan Demirören, annesi Tülin Demirören’dir. Meltem ve Tayfun adında kardeşleri vardır.

Demirören, ilk, orta ve lise öğrenimlerinin ardından Leysen Amerikan Okulu’ndan (Leysen American School) mezun olarak öğrenimini tamamladı.

Kasım 2005’de Beşiktaş Başkanlığı'ndan istifa kararı alan ardından bu kararından vazgeçen Demirören, gelinen sıkıntılı durumun ardından Şubat 2006’da bir kez daha istifa kararı aldı.


2010 yılındaki Beşiktaş Kongresi'nde başkanlığa yeniden Yıldırım Demirören seçildi. Murat Aksu ile girdiği yarışta oyların 4506'sını alan Demirören, üst üste 3. dönem siyah-beyazlıların başkanı oldu.

Yıldırım Demirören aynı zamanda, Demirören Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili, TÜSİAD, TUGİAD ve TABA üyesidir.

Yıldırım Demirören, Beşiktaş'ın ardından 2012 yılından beri yürüttüğü TFF Başkanlığı görevinden 2019 yılında istifa ettiğini açıkladı. Yıldırım Demirören, Türkiye'de kulüp başkanlığı, Kulüpler Birliği başkanlığı yapan ve federasyon başkanı olan tek kişidir.

SUPERHABER BAŞLATTI: KATMER TATLI MI, DEĞİL Mİ? Ünlü şarkıcı sevgilisini otel koridorunda dövdü! Fenerbahçe'de Osayi Samuel'in geleceği belli oldu
Sonraki Haber