Motorin fiyatlarına zam geldi! İşte 6 Şubat 2023 güncel benzin ve motorin fiyatları

Dolar/TL kurundaki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarına zam ve indirim olarak yansımaya devam ediyor. Akaryakıt fiyatları araç sahipleri tarafından merakla takip edilirken, dün motorine zam geldi. Peki 6 Şubat 2023 benzin ve motorin ne kadar? İşte güncel akaryakıt fiyatları...

Benzin fiyatı ve motorin fiyatları başta olmak üzere akaryakıt fiyatları brent petrol tarafındaki dalgalanmalardan etkilenmeye devam ediyor. Brent petrol fiyatlarındaki istikrarsızlık benzin ve motorin fiyatları için doğrudan belirleyici oluyor. Brent petrol cephesinde yaşanan kısmi yükseliş ile akaryakıt fiyatları dün bir kez daha değişti. Peki 5 Mart 2023 benzin fiyatı ve mazot litre fiyatı ne kadar oldu?

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı "Beşiktaş maçını kazanamasa Okan Buruk kovulacaktı! Alman gelecekti"