Yusuf Yazıcı

Yusuf Yazıcı, Türk millî futbolcudur. Orta saha pozisyonunda görev almakta olup, Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da forma giymektedir.

YUSUF YAZICI KİMDİR?

Yusuf Yazıcı 29 Ocak 1997 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. Trabzonspor alt yapısında futbol hayatına başlayan Yusuf Yazıcı, sırasıyla Trabzonspor U16, U17, 19, 21 takımlarında forma giydi. 8 Mayıs 2016 tarihinde oynanan Çaykur Rizespor maçında ilk kez bordo mavi formayla golle tanışan Yusuf Yazıcı o gün 11. ve 57. dakikalarda attığı golle Trabzonspor formasıyla ilk gollerini kaydetti.

Özellikle Ersun Yanal'ın takımın başına gelmesinden sonra oldukça forma şansı bulan Yusuf Yazıcı, dünyada kendi yaş grubunun en iyi futbolcuları arasında yer alıyor. Trabzonspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2022'de sona erecek Yusuf Yazıcı'nın kariyeri açısından nasıl bir yol izleyeceği şimdiden merak konusu.

Galatasaray'ın ilk transferi belli oldu! Okan Buruk yıldız ismi istedi
Milli futbolcularımız bu hafta gol oldu yağdı! 5 isimden de gol geldi Yusuf Yazıcı attığı golle Lille'e galibiyeti getirdi
Yusuf Yazıcı'nın golü Konferans Ligi'nde haftanın golü seçildi G.Saray ve Beşiktaş Yusuf Yazıcı için savaşa hazırlanıyor Tek engel de ortadan kalktı: Yusuf Yazıcı Aslan oluyor! Yusuf Yazıcı'nın evi maç sırasında soyuldu Yusuf Yazıcı performansıyla herkesi şok etti Melisa Aslı Pamuk ile Yusuf Yazıcı evleniyor mu? Yusuf Yazıcı için yeni talip çıktı! Yine Fransa'dan... Yusuf Yazıcı yeni aşkını kalp atarak paylaştı! Artık saklamıyorlar Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı bekleneni veremedi Yusuf Yazıcı, Rusya yolcusu Yusuf Yazıcı terapi alıyor Yusuf Yazıcı eski günlerini arıyor Beşiktaş maçında kırmızı kart görmüştü! İşte Yusuf Yazıcı'nın cezası Beşiktaş - Trabzonspor derbisinde kırmızı kart! İşte Yusuf Yazıcı'nın o pozisyonu... Büyük umutlarla transfer edilen Yusuf Yazıcı'dan Trabzonspor'a flaş haber Trabzonspor, oyuncuların uzatılan sözleşmelerini ve transfer maliyetlerini KAP’a bildirdi Trabzonsporlu Yusuf Yazıcı en değerliler zirvesini Uğurcan'dan devraldı Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı ve Djaniny, Adana Demirspor maçında forma giyemeyecek Lille'den kiralanan milli futbolcu Yusuf Yazıcı Trabzonspor'a hazır şekilde döndü Trabzonspor Yusuf Yazıcı'yı resmen açıkladı! Milli oyuncu bordo-mavili formasını giydi Dönüşü olay oldu! Trabzonsporlu Yusuf Yazıcı'ya "Çıkar elini cebinden" tepkisi Trabzonspor'da transfer harekatı devam ediyor! Yusuf Yazıcı yeniden bordo-mavililerde Trabzonspor'un transfer listesinde 5 isim var: Yusuf Yazıcı ve Rafinha listenin zirvesinde Milli futbolcu Yusuf Yazıcı, CSKA Moskova'dan ayrıldı! Lille ile anlaşma sağlanamadı Başakşehir maçında Trabzonspor'a sürpriz misafir Yusuf Yazıcı'nın iki talibi daha çıktı Milli futbolcu Yusuf Yazıcı, kendisini CSKA Moskova'ya bağlayacak sözleşmeye imzayı atıyor