Beşiktaş - Trabzonspor derbisinde kırmızı kart! İşte Yusuf Yazıcı'nın o pozisyonu...

Süper Toto Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Maçta oyuna sonradan dahil olan Yusuf Yazıcı, 15 dakika sahada kaldığı karşılaşmada, Gedson Fernandes'e yaptığı müdahale sonucunda kırmızı kart gördü.

Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Maçın son anlarında bordo mavili ekipte Yusuf Yazıcı, Gedson Fernandes'e yaptığı müdahale sonucunda kırmızı kart gördü. Hakem Ali Şansalan, ilk olarak pozisyonu sarı kart olarak değerlendirdi. Ancak VAR'ın uyarısı sonrası pozisyonu bir kez daha monitörden izleyen Şansalan, sarı kartı iptal etti ve Yusuf Yazıcı'yı kırmızı kartla oyundan attı.

İŞTE O ANLAR:

Beşiktaş - Trabzonspor derbisinde kırmızı kart! İşte Yusuf Yazıcı'nın o pozisyonu...

Beşiktaş - Trabzonspor derbisinde kırmızı kart! İşte Yusuf Yazıcı'nın o pozisyonu... - Resim : 2

GÖRÜNTÜLER: beIN SPORTS

MAÇ SONRASI PAYLAŞIM

Yusuf Yazıcı, karşılaşmanın ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla özür diledi.

Yusuf Yazıcı, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Maçın atmosferiyle istemeden Gedson'a sert bir müdahalede bulundum. Hem o anda, hem maç sonrasında soyunma odasına giderek kendisine üzüntülerimi ilettim.

Başta Trabzonspor ve Beşiktaş camiaları olmak üzere stadyumda ve ekranlarda takip eden tüm futbolseverlerden özür dilerim.”

Beşiktaş - Trabzonspor derbisinde kırmızı kart! İşte Yusuf Yazıcı'nın o pozisyonu... ile ilgili etiketler Beşiktaş Trabzonspor Süper Lig Yusuf Yazıcı 10.hafta maçı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.