Yusuf Yazıcı, Rusya yolcusu

İkinci Trabzonspor macerasında beklentilerin oldukça altında kalan Yusuf Yazıcı sezon sonunda bordo-mavili takıma veda edecek. Milli futbolcunun yeni sezonda formasını terleteceği takım da şekilleniyor. Trabzonspor'la kiralık sözleşmesi yakında bitecek olan yıldız futbolcunun daha önce de formasını giydiği CSKA Moskova'ya transfer olacağı öğrenildi. İşte haberin detayları...

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, "İyi çalışanları tercih ettim" diyerek Fenerbahçe maçının kadrosuna Yusuf Yazıcı'yı almamıştı. Sabah'ta yer alan habere göre; tecrübeli futbolcu kiralık olarak formasını giydiği bordo-mavili takımla sezon sonunda yollarını ayıracak.

Yusuf Yazıcı'nın, 30 Haziran 2024'e kadar sözleşmesinin devam ettiği Fransa'nın Lille takımına dönmeyeceği, yine bir dönem kiralık olarak formasını giydiği CSKA Moskova ile masaya oturacağı öğrenildi. Trabzonspor'da bu sezon beklentilerin altında kalan Yusuf Yazıcı, çıktığı 20 maçta 5 kez gol sevinci yaşadı.

Yusuf Yazıcı, Rusya yolcusu ile ilgili etiketler Yusuf Yazıcı Trabzonspor Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.