Yemeksepeti

Türkiye'de 64 şehirde ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde hizmet vermektedir. Kullanıcılar, yemeksepeti.com ile anlaşmalı olan 11,000'den fazla restoranın en son menülerine ulaşarak, hiçbir ekstra ücret vermeden yemek siparişi verebilirler. Verilen sipariş en geç bir dakika içerisinde ilgili restorana iletilir. Yemeksepeti üzerinden günde 150.000 sipariş alınmaktadır. 

Önemli iş ortakları Burger King, Domino's Pizza, Kentucky Fried Chicken, Little Caesars Pizza, McDonald's, Pizza Bulls, Pizza Hut, Pizza Pizza, Carl's Jr., Popeyes, Bambi, Cafe, Sampi, Papa John's, Etiler Marmaris ve Schlotzsky's'dir.

Yemeksepeti.com, web sitesi haricinde mobil olarak iPhone için iPhone uygulaması ve Android ve Windows uygulaması ile hizmet vermektedir.

Yemeksepeti Mayıs 2015'te Türk internet tarihinin en büyük değerlemesiyle dünyanın en büyük online yemek sipariş platformu Delivery Hero bünyesine katıldı.

Müşteriye "İyi ki doğdun Canan Or...usu" maili gönderildi...
Online alışverişte yemeksepeti mi getir mi? Yemeksepeti Banabi, "Yemeksepeti Market" olarak değişiyor!
İstanbul'da 10-11 Mart YemekSepeti, Getir çalışıyor mu? Cuma YemekSepeti, Getir açık mı? İstanbul'da Getir ve YemekSepeti açık mı, çalışıyor mu? Moto kuryeler hizmet veriyor mu? Yemeksepeti çöktü mü? Neden açılmıyor? Yemeksepeti çöktü! Teknik arıza hatası veriyor... Fidye iddiaları sonrası KVKK harekete geçti! Yemeksepeti hakkında inceleme başlatıldı! Yemeksepeti'nin verilerini çalan siber korsanlardan tehdit: En yüksek fiyatı verene satacağız 'Yemeksepeti hacklendi' iddiasında yeni gelişme: Gazeteci Haskoloğlu hackerların mesajını paylaştı Yemeksepeti'nde fidye şoku! "Verileri yayınlarız" diyerek tehdit ettiler! Nevzat Aydın kimdir? Yemek Sepeti CEO'su Nevzat Aydın neden istifa etti? İzzet Çapa'dan Nevzat Aydın'a 'Lezzet Ankara' tepkisi Yemeksepeti CEO’sundan Mansur Yavaş'ın projesine tepki Yemeksepeti'ne kesilecek ceza belli oldu Yemeksepeti'nin CEO'sundan siber saldırıya ilişkin açıklama Yemeksepeti'nden çalınan kullanıcı bilgileri kimlerin elinde? Yemeksepeti hacklendi mi? Yemeksepeti üyelik nasıl iptal edilir? Yemeksepeti siber saldırıya uğradı! Yemeksepeti çöktü mü, neden açılmıyor? Yemeksepeti'ne ne oldu, sorun mu var? Yemeksepeti kimin? Yemeksepeti sahibi kim? Banabi'deki istismar olayında sular durulmuyor iOS 13.5.1 çöktü mü? BiTaksi Pubg Yemeksepeti Getir neden açılmıyor? Yemeksepeti çöktü mü? Neden açılmıyor? Ne zaman açılacak? Nevzat Aydın o paylaşımı sildi Yemeksepeti'ne boykot başladı TOBB ve Yemeksepeti'den restoranlara destek kampanyası! Getir - Yemeksepeti açık mı? Sokağa çıkma yasağı Getir, Yemeksepeti çalışıyor mu? Sokağa çıkma yasağına doğru... Yemeksepeti, Banabi, İstegelsin açık mı? Yemeksepeti sipariş alıyor mu?