Yağmur Atacan

Yağmur Atacan Kimdir?

Yugoslavya göçmeni bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Yağmur Atacan, 19 Mayıs 1983 tarihinde, doğdu.

İlkokulu Eskişehir’de, Lise eğitimini Üsküdar Anadolu Lisesi’nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü’nü bitirdi.

Yağmur Atacan, lise yıllarında amatör olarak ve 2002 yılında Canbaz isimli oyunda oynadığı “Bebeto” karakteriyle tiyatro sahnesinde yer aldı. Ayrıca profesyonel baterist olarak 2001 yılından 2005 yılına kadar Arkhe ve Hi-Jack gruplarında çalıştı.

2006 yılında TRT’de “Ben İstersem” adlı programın sunuculuğunu yaptı. Yağmur Atacan, ek iş olarak otomobil galericiliği yapmaktadır.

Atacan, 12 Nisan 2008 tarihinde, ünlü oyuncu Pınar Altuğ ile hayatını birleştirdi. Bu evliliğinden 2009 yılında “Su” adında bir kız evladı oldu. Atacan, ‘Doktorlar’ gibi bir çok dizi filmde başarıyla rol almıştır.

Pınar Altuğ- Yağmur Atacan çiftinden eğlenceli paylaşım!
Yağmur Atacan'dan dikkat çeken Fulya Öztürk paylaşımı! Pınar Altuğ takipçisine sinirlendi: "Etrafımda çok b.kuyla..."
Tam 8 yıl sonra! Yağmur Atacan'a silahla saldırmıştı, 'Pınar benim ruh eşim' Pınar Altuğ'un "ruh eşi" olduğunu savunup Yağmur Atacan'a saldırmıştı! Galip Topsız yakalandı! Yağmur Atacan eşi Pınar Altuğ'u uçakta rezil etti: "Ben biletimi kendim alıyorum" 47 yaşındaki Pınar Altuğ, düzgün fiziğiyle genç kızlara taş çıkardı Pınar Altuğ: Kocam evlenilecek adam! Hülya Avşar'a böyle yanıt verdi! Pınar Altuğ takipçisinin 'Çocuk yaşta adamla evlendi' yorumuna sessiz kalmadı Pınar Altuğ kimdir? Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan kimdir, kaç yaşında? Pınar Altuğ Atacan'ın yüzüne ne oldu? Son hali görenleri şaşırttı 46 yaşındaki Pınar Altuğ kırmızı mayosuyla amuda kalktı! Yeni imajı tam not aldı! Dekolte itirafı olay oldu! Yasemin Özilhan ve Yağmur Atacan 10 yıl sonra bir arada! Pınar Altuğ'dan kızıyla ilgili yoruma sert cevap! Pınar Altuğ: Biz kendimiz için evlendik! Ünlü oyuncuya kayınvalidesinden yorum Pınar Altuğ teknesinde duş alırken görüntülendi! Pınar Altuğ 'sapık' yorumuyla çılgına döndü Pınar Altuğ sert konuştu! ''O dili koparırım'' Pınar Altuğ'dan Yağmur Atacan açıklaması! ''2 gün gönül eğlendireceğim'' Pınar Altuğ'u kızdıran 'edep' yorumu! 'Bunun ülkenin haliyle ne alakası var' Naz Elmas dünyaevine girdi! "Tamer ile her şeye varım! " Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'dan aşk pozu! "Odama girip dudağıma yapıştı!" Yağmur Atacan kimdir? Kaç yaşında? Evlilik teklifi yıl dönümünde romantik paylaşım! Taş fırın kadını Pınar Altuğ'dan eşine sert uyarı!