Pınar Altuğ takipçisinin 'Çocuk yaşta adamla evlendi' yorumuna sessiz kalmadı

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan 47 yaşındaki oyuncu Pınar Altuğ, kendisinden 9 yaş küçük eşi Yağmur Atacan ve kızı Su ile yaptığı fotoğraf paylaşımına takipçisinden gelen yoruma kayıtsız kalmadı.

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Meltem karakteriyle gönüllerde taht kuran oyuncu Pınar Altuğ, kendisinden 9 yaş küçük olan Yağmur Atacan ile 14 yıl önce nikah masasına oturmuştu. Evlendiği günden bu yana eşiyle arasındaki yaş farkı nedeniyle sürekli olarak gündeme gelen Altuğ, yıllar geçmesine rağmen sosyal medyada eleştirilerin hedefinde olmaktan kaçamadı. Son olarak eşi ve kızıyla duygusal bir paylaşım yapan Altuğ’a gelen sosyal medya yorumu oyuncuyu adeta isyan ettirdi.

Takipçilerinden biri Altuğ’un paylaşımının hemen altına, "Eşek kadar kadın, bula bula çocuk yaşta bir adam bulup evlendi. Oğlunuz gibi görünüyor vallahi pes" yorumunda bulundu. Altuğ da "Hay Allah! Siz daha uygun birini bulun, o zaman ben boşanıp onunla evleneyim! Gerçekten manyaksınız!" sözleriyle takipçisine yanıt verdi.

Birçok takipçi Pınar Altuğ'a "Artık kadını rahat bırakın" tarzında yorumlar yaparak kendisine destek verdi.


Pınar Altuğ geçtiğimiz haftalarda evliliğiyle ilgili yapılan eleştiriler için şunları söylemişti:

"Birlikteliğimizde 15 yılı geride bıraktım hâlâ gereksiz yorumlar alıyorum. Boyum kadar kızım var neredeyse ama böyle gereksiz yorumlara sessiz kalamıyorum."

Pınar Altuğ takipçisinin 'Çocuk yaşta adamla evlendi' yorumuna sessiz kalmadı ile ilgili etiketler Pınar Altuğ Yağmur Atacan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.