Pınar Altuğ- Yağmur Atacan çiftinden eğlenceli paylaşım!

2008 yılında nikah masasına oturan ve Su isminde bir kız çocuğu sahibi olan Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çiftinden ilgi toplayan bir paylaşım geldi. Ünlü çift spor sonrasında çektikleri eğlenceli görüntülerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Çocuklar Duymasın'daki 'Meltem' karakteriyle yıldızı parlayan 48 yaşındaki Pınar Altuğ, kendisinden dokuz yaş küçük meslektaşı Yağmur Atacan ile 2008 yılında dünya evine girdi. Çiftin 2009 yılında Su adını verdikleri kızları dünyaya geldi. Yağmur Atacan- Pınar Altuğ çifti arasındaki yaş farkı birçok kişi tarafından eleştirildi. İkilinin 15 yıllık evliliğine rağmen hala aradaki yaş farkı tartışma konusu olmaya devam ediyor. Ünlü çift ise haklarında yapılan tüm eleştirilere rağmen mutlu birlikteliklerini sürdürmeye devam ediyor.

SPOR SONRASI EĞLENCELİ ANLAR!

Son olarak Pınar Altuğ-Yağmur Atacan çifti spor sonrasında çektikleri eğlenceli görüntülerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Görüntülerde ünlü çiftin mutluluğu gözlerinden okunurken eleştiri yapanlara da 'mutluyuz' mesajı verildi.

 

 

Pınar Altuğ- Yağmur Atacan çiftinden eğlenceli paylaşım! ile ilgili etiketler Yağmur Atacan Pınar Altuğ

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.