Vedat Muriç

Vedat Muriç kimdir? 

1994 doğumlu genç futbolcu Vedat Muriç Çaykur Rizespor’da forma giymekte. PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor forması giydi. Giresun’a Arnavutluk Teuta Durres takımından transfer olmuş ve kısa sürede büyük başarılara imza atmış ve büyük takımlarında takibi altına alınmıştır. Babası Orhan Muriç’te döneminde profesyonel futbolcu idi ancak maç esnasında kalp krizi geçirmiş ve yaşantısını yitirmiştir. Vedat Muriç aslen Arnavutluk Kosova Prizren’lidir. Hem Türkiye hemde Arnavutluk vatandaşıdır. Milli takıma seçilme durumunda Türkiye Milli Takımında forma giyebilecektir.

Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak
Fenerbahçe'de Vedat Muriqi'nin bonservis rekorunu kırılıyor "Vedat Muriqi G.Saray yerine F.Bahçe'ye transfer olduğu için ağladı"
İsmail Kartal'ın gizli aşkı ortaya çıktı! İşte forvete istediği oyuncu Vedat Muriqi kimdir? Hangi mevkide oynuyor? Kaç yaşında? Enes'li Getafe Muriqi'li Mallorca'yı üzdü! İtalya'da Vedat Muriç krizi sürüyor! "Çok kötü bir oyuncu!" Teknik direktör Inzaghi, Vedat Muriç'i yerin dibine soktu Edibe Muriç'ten sürpriz paylaşım Vedat Muriç'i yıkan haber... Roma derbisinde zafer Lazio'nun Kosovalı golcünün yüzü bir türlü gülmüyor Lazio'dan çarpıcı Muriqi itirafı! Kemal Ademi: Muriç'ten farklı bir santrforum "Lazio'dan parayı alınca öderler" Vedat Muriç Lazio'da Vedat Muriç, Lazio'nun 5 yıllık teklifine 'evet' dedi Vedat Muriç Lazio'da Muriç: İyi bir geri dönüş yaptık... Vedat Muriç transferinde son dakika gelişmesi! Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Mirko Maric için transfer yarışı! Vedat Muriç satılırsa... Mert Hakan Yandaş Fenerbahçe'de! Pazarlıkları Belözoğlu yaptı... Fenerbahçeli Vedat Muriç'e çifte talip! Küçükken tuttuğu takıma transfer olan en iyi 11 Fenerbahçe’nin Vedat Muriç planı belli oldu Vedat Muriqi tercihini yaptı!  Vedat Muriç'in menajerinden transfer itirafı! Vedat Muriç'in menajeri resmi teklifi açıkladı! Fenerbahçe'den golcü harekatı! Vedat Muriqi için flaş transfer açıklaması