Vedat Muriç'in büyük çaresizliği

Lazio, İtalya Kupası'nda Parma'yı 90+2'de gelen golle eledi. Yeni takımında henüz golle tanışamayan 18.5 milyon euroluk transfer Vedat Muriç, Başkent ekibine çeyrek finali getiren golü attı. Ancak, top Parma kalecisinin sırtına çarptığı için "kendi kalesine" olarak yazıldı. Muriç'in Lazio'da hala golü yok...

İtalya Kupası son 16 Turu'nda Parma'yı 2-1 mağlup eden Lazio, adını çeyrek finale yazdırdı. Lazio'ya galibiyeti getiren gol 90+2'de Vedat Muriç'ten geldi ama Kosovalı santrforun yeni takımında attığı ilk gol, kurallar gereği top kalecinin sırtına çarptığı için kendisine yazılmadı.

Lazio sosyal medya hesaplarında Vedat Muriç'in gol görsellerini paylaştı. Dün geceye kadar 13 maça çıkan ve henüz gol atmadığı için eleştirilen 26 yaşındaki santrfor, son dakikada turu getiren golü atmış olmanın sevincini yaşadı. Ancak, maçın ardından kurallar gereği gol, Parma kalecisi Simone Colombi'ye yazıldı.

Vedat Muriç'in büyük çaresizliği

Son golünü 27 Haziran 2020'de Fenerbahçe formasıyla Yeni Malatyaspor'a atan Muriç, sezon başında Sarı-Lacivertliler'e 18.5 milyon euro kazandırarak Roma ekibine transfer olmuştu. Lazio'nun Arnavut Sportif Direktörü Igli Tare tarafından takıma kazandırılan yıldız isim bugüne kadar beklentileri karşılayabilmiş değil.

Teknik direktör Simone Inzaghi, ileri uçta İtalya yıldız Ciro İmmobile'yi tercih ediyor. Muriç ise 9 maçta forma giyerken hiçbirinde 90 dakika sahada kalamadı. Sezona koronavirüs pozitif olarak başlayan Kosovalı santrfor, kasım-aralık sürecini de sakat geçirmişti.

Vedat Muriç'in büyük çaresizliği ile ilgili etiketler Vedat Muriç Lazio Serie A parma italya kupası
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.