Kemal Ademi: Muriç'ten farklı bir santrforum

Fenerbahçe'nin yeni forveti Kemal Ademi, geldiği ilk günden beri Sarı-Lacivertli taraftarlar arasında oluşan "Yeni Muriç" algısına cevap verdi. 1.98'lik santrfor, "Vedat gibi bir forvet değilim. Boyuma göre hızlı bir santrforum. Topla birlikte gitmeyi seven, verkaçlar yapan bir santrforum" dedi.

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Kemal Ademi, Samandıra Can Bartu Tesisileri'nden basının karşısına geçti. İsviçre'nin Basel kulübünden transferin son günü tapusuyla alınan 24 yaşındaki ve 1.98 boyundaki santrfor, eski takım arkadaşlarının kendisini "İbrahimovic" diye çağırdığını söyledi. 

MİLLİ TAKIM MUAMMASI!

Kosova asıllı futbolcu hakkında kamuoyunun en çok merak ettiği konu milli takım tercihiydi. Ademi'ye bu soru sorulduğunda "Türkiye'de akrabalarım var ama Türk Milli Takımı'nda oynayabilir miyim bilmiyorum. İsviçre pasaportum var, Almanya pasaportum var. Kosova pasaportum yok" açıklamasını yaptı.

Kemal Ademi'nin açıklamalarından satırbaşları şunlar:

"Gerçekten kendimi çok iyi hissediyorum. Burası harika oyuncuları, harika teknik ekibiyle harika bir kulüp. Burada olduğum için çok mutluyum."

"Vedat Muriç ile konuşmadım ama Fenerbahçe maçlarını izledim. Çok fazla gol attı. Kendisi çok büyük bir golcü, Kosova için de çok önemli bir forvet. Maçlarını izledim ama kendisiyle konuşmadım."

BOYUMA GÖRE HIZLI BİR SANTRFORUM

"Ibrahimovic tabii ki idol alınabilecek bir oyuncu. Eski takım arkadaşlarım beni 'Ibrahimovic' diye çağırıyorlardı ancak ben onlara 'Ben Kemal Ademi'yim' diyordum."

"Aslında Vedat gibi bir forvet değilim. Boyuma göre hızlı bir santrforum. Topla birlikte gitmeyi seven, verkaçlar yapan bir santrforum. Burada çok fazla orta çalışması gördüm. İsviçre'de bu kadar kaliteli orta yapılmıyordu. Orada futbol daha farklı, daha yoğun. Tabii ki hiç orta yapmıyorlardı demiyorum ama oyun tarzları farklı."

Kemal Ademi: Muriç'ten farklı bir santrforum ile ilgili etiketler Fenerbahçe Vedat Muriç Kemal Ademi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.