Vasip Şahin

VASİP ŞAHİN KİMDİR? NERELİ?

Vasip Şahin 1964 Bayburt doğumludur. Şahin birçok farklı ilde vali olarak çalışmış, 15 Eylül 2014 tarihinden itibaren İstanbul valisi olarak görev yapmıştır. 27 Ekim tarihinde yayınlanan kararnameyle Ankara’ya vali olarak atanmıştır.

1964 yılında Bayburt’ta doğmuştur. Ortaokul ve Lise eğitimini Bayburt’ta tamamlamıştır. 1985 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olmuştur.

Sırasıyla Küre, Pütürge kaymakamlıkları, Muş Vali Yardımcılığı, Mudurnu, Kızılcahamam kaymakamlıkları, Düzce Vali Yardımcılığı ve İller İdaresi Genel Müdürlüğü (2008-2010) yapmıştır. 11 Mayıs 2010 tarih ve 407 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Düzce Valisi olmuştur. 3 Ağustos 2012 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan valiler kararnamesi ile Malatya Valisi olarak atanmıştır. 15 Eylül 2014 Valiler kararnamesi ile İstanbul valisi olmuştur.

Ankara'yı sağanak vurdu! Vali Şahin'den açıklama!
Ankara Valisi Vasip Şahin sokak köpekleri için harekete geçti! Ankara'yı sel vurdu! Vatandaşlara önce Vali sonra Bakan yetişti!
Dolandırıcılar sert kayaya çarptı: Ankara Valisi Şahin'den para almaya çalıştılar Ankara'daki selde hayatını kaybeden genç kızın ölümünde acı detay! Ankara Valisi: 4 yaralımız ve 2 vefatımız var Ankara Valisi Şahin hastaneye kaldırıldı OSB'lere yeni mesai düzenlemesi Ankara'da mesai saatleri yeniden düzenlendi Başkentte vaka artış hızı yavaşladı Çirkin saldırıya Vali Şahin'den kınama Ankaralının tedbiri sonuç verdi Vali uyardı: Sıcaklık 8-12 derece yükselecek Birincilik Ankara'ya yakışmadı 'CUMHURBAŞKANINDA KORKUNUN EMARESİ YOKTU' Karantina yurdundaki öğrencilere ne oldu? Vali Şahin, Hasan'ın son görüntüsünü paylaştı Vali Vasip Şahin'i mesaj yağmuruna tuttular... Türkiye'nin konuştuğu Hasan'dan üzücü haber... Sokakta yaşayan Hasan'a Vali Şahin sahip çıktı! Türkiye, Hasan'ın bu videosunu konuştu! Ankara'da okullar tatil edilecek mi? Ankara'da okullar tatil mi? 7 Ocak okullar... 5 Aralık Ankara okullar tatil mi? Son dakika! Bakan Koca Nuri Pakdil'i hastanede ziyaret etti! 7 Ocak Ankara'da okullar tatil mi? Son dakika İstanbul Valiği'nden flaş dolandırıcılık uyarısı! İstanbul Valisi Şahin'den fırsatçılara son uyarı! İstanbul Valisi Şahin'den taksicilere net uyarı! İstanbul Emniyeti'nde kritik atamalar!